Tweede trailer van The Legend of Zelda voor de Gamecube!

Op de E3 vorig jaar in Los Angeles werd het eerste The Legend of Zelda filmpje aan de pers getoond en iedereen was razend enthousiast; er kwam een nieuwe Zelda naar de Gamecube! Op de Games Developers Conference in San Fransisco heeft Nintendo een nieuwe trailer vrijgegeven, ditmaal met ingame beelden!

Deze nieuwe The Legend of Zelda zal zich weer afspelen in Hyrule en je speelt met Link als een tiener. De graphics zijn ditmaal realistisch, dus niet cell-shaded zoals in The Wind Waker. De game zal voornamelijk bestaan uit het verslaan van monsters, het oplossen van puzzels en er zullen ook platformelementen in de game zitten. In de trailer zagen we Link ook op een paard (Epona?) en andere dieren rijden dus het is ditmaal mogelijk om vanaf de rug van je rijdier de strijd aan te gaan. Daarnaast zijn er weer vele creatieve monsters te bevechten en ook de eindbazen zijn erg mooi.

The Legend of Zelda (voorlopige naam) moet dit jaar nog verschijnen op de Gamecube.

De trailer is hier te downloaden als Windows Media Player bestand (9MB) en hier in Quicktime formaat (10.2MB). Op Gametrailers.com vind je ook de eerste trailer van The Legend of Zelda.

[Update]
De trailer is nu ook in hoge resolutie te downloaden, wat er veel mooier uitziet. Het Windows Media Player filmpje vind je hier (36.6MB), in Quicktime formaat (39.2MB) hier.

Check ook deze mooie screens uit de trailer;

[SCREENSHOTS]

 1.   
  nEels's avatar

  Woei, dit spel wil ik héél snel spelen. 😮

 2.   
  gamer112's avatar

  ik heb geen cube maar dit ziet er wel goed uit

 3.   
  Swordmaster's avatar

  Dit spel……..100%……….vet……..gruwelijk……..HET IS ZELDA!!!

  ik moet bijna janken 😆