Game introfilmpje van FIFA Street

Vanaf morgen ligt het straatvoetbalspel FIFA Street in de winkels. De panna’s, moves en dolls zullen je om de oren vliegen en vandaag hebben we het introfilmpje van de game voor je waarin dat allemaal goed te zien is.

FIFA Street wordt geen gewoon voetbalspel. De game neemt sterren zoals Ronaldinho, Cristiano Ronaldo en Henry mee naar de achterbuurten om daar met ze te gaan straatvoetballen. De panna’s, dolls en moves zullen je om je oren vliegen. Het spel heeft een puntensysteem waarmee je met mooie moves maken punten verdient om een ‘Gamebreaker’ te scroren die meer punten oplevert. Het arsenaal aan schoten en trucjes zal niet gering zijn en ook heeft de game een ‘You rule the Streets’ mode in petto. Hierin maak je een hele eigen speler en verbeter je hem steeds en versterk je je team met steeds betere spelers. FIFA Street gaat ook online. Lees meer info in de preview.

De game verschijnt voor de PlayStation 2, Xbox en Gamecube op 11 maart.|

Het introfilmpje is hier te downloaden in een Windows Media Player bestand (6.4MB) en hier in Quicktime formaat (5.9MB). Op Gametrailers.com kan je ook de eerste trailer van FIFA Street vinden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren