Waanzinnig mooi introfilmpje van Devil May Cry 3: Dante’s Awakening

Het derde deel in de Devil May Cry serie moet deze maand nog verschijnen. In Devil May Cry 3: Dante’s Awakening speel jij wederom de half-demon Dante die de strijd aanbindt met vele demonen, monsters en ander gespuis. De game zelf is natuurlijk al mooi maar het introfilmpje laat je mond echt openvallen. Daarom hebben wij nu een link voor je waarvan je het kan downloaden!

In Devil May Cry 3 speel jij weer de half-demon Dante. Devil May Cry 3 is de proloog op deel 1 en ook deze game zal weer bol staan van de keiharde en snelle actie. Dante’s vader was een demon en naast Dante heeft hij ook een andere tweelingzoon gekregen; Virgil. Dit is de slechte versie van Dante en tevens de slechterik in de game.
Dante heeft beschikking over meer wapens, meer moves en nog snellere, hardere en moeilijkere combo’s. In deze action/adventure draait het om de tegenstanders verslaan met gave moves en nog gavere finishing moves. Daarnaast zal er af en toe ook een puzzel opgelost moeten worden maar je zal geen minuut zonder vijand zitten.

Devil May Cry 3: Dante’s Awakening ligt op 25 maart in de winkels voor de PlayStation 2.

Het introfilmpje is hier te downloaden in een Windows Media Player bestand (57.9MB)en hier in Quicktime formaat (50.1MB). Het filmpje is in High Resolution.
Op Gametrailers.com zijn nog meer trailers van Devil May Cry 3 te vinden.

  1.   
    nightgamer's avatar

    dit spel is echt leuk gemaakt en helemaal de comedy erin 🙂 🙂