Voices trailer van The Godfather

EA brengt dit jaar een Godfather game op die gebaseerd is op de legendarische filmtrilogie The Godfather. Het draait in deze maffiafilm om de familie Corleone die terrein verliest in de straten van New York, maar de game zal het heel anders aanpakken. De belangrijkste personages uit de film zijn gelicenseerd en Marlon Brando, James Caan en Robert Duvall verlenen hun stem en gezicht aan de game. In een nieuwe trailer zie je hoe dat gaat.

The Godfather zal zich in de jaren 1945-1955 afspelen in de wijk Little Italy in New York. Je zal niet kunnen kiezen uit één van de personages uit de film maar een eigen maffiosi maken en daarmee respect, reputatie en geld te verdienen. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt en je kunt ook doen wat je wilt. De missies in de game zijn gebaseerd op de films (paard onthoofden en in een bed neerleggen?). Zo klim je steeds hoger in de ladder van de familie Corleone, om misschien later zelf maffiabaas te worden. De locaties kloppen ook met de films en het gezicht en de stem van Marlon Brando als Vite Corleone zullen in de game zitten, net zoals James Caan (Sonny Corleone) en Robert Duvall (Tom Hagen). Het zal voor de fans dus een feest van herkenning worden.
Andere personages onthouden de dingen die jij in het spel hebt gedaan (als ze het tenminste kunnen navertellen) en dingen die je eerder hebt gedaan hebben dus invloed op de rest van het spel.

Of The Godfather een Game you can’t Refuse wordt zullen we in de herfst van dit jaar uitvinden. Het spel verschijnt op de PC, PlayStation 2, Xbox en Gamecube.

In de Voices trailer van The Godfather kun je zien hoe James Caan (Tom Hagen) en Robert Duvall (Sonny Corleone) hun rol inspreken en hun bewegingen worden geregistreerd voor een erg mooi tussenfilmpje. De trailer is hier te downloaden in een Windows Media Player bestand (5.5MB) en hier in Quicktime formaat (6.3MB). Op Gametrailers.com vind je nog meer trailers van The Godfather.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren