Nieuwe dual-screens Need for Speed: Underground 2

Nintendo heeft wederom een aantal screenshots vrijgegeven van de DS-versie van Need for Speed: Underground 2. Het betreft vijf screens waarop goed te zien is wat de mogelijkheden zijn van het dubbele scherm.

De verwachting van Need for Speed Underground DS is dat het in tegenstelling tot veel andere DS-spellen wel een grafisch hoogstandje gaat worden. Voor veel oudere gamers zal dit spel ook daarom een reden zijn voor de aanschaf van een DS. Het bovenste scherm van de DS zal uiteraard gebruikt worden als hoofdscherm waarop wordt geraced, terwijl het onderste scherm voor meerdere doelen te gebruiken zal zijn. Zo is er de mogelijkheid om een kaart van de circuits en tracks hierop te projecteren en natuurlijk zul je met behulp van de stylus eigen gemaakte logo’s en ontwerpen op de auto’s kunnen maken. Maar er is meer met de stylus en het touch-screen te doen. Je kunt je wagen een extra boost geven door de nitro-capsules aan te tikken. De game heeft met een 4-speler multiplayer dan ook alles om een grote titel te worden op de morgen te lanceren Nintendo DS.

 1.   
  Slevorha's avatar

  Het ziet er zoals gewoonlijk niet uit, Nintendo maakt console’s waarvan de graphics gewoon helemaal niks voorstellen. Bleh..

 2.   
  Prince's avatar

  Het is inderdaad heel lelijk.

 3.   
  sandertje's avatar

  ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฎ uhhhh!!
  Niet om aan te zien! gadver!!
  Haal het snel weg, haal het snel weg!! ๐Ÿ˜›

  Error: Computer kan de lelijkheid niet aan!!!

 4.   
  nEels's avatar

  Overdrijven is ook een vak.

 5.   
  Jackass's avatar

  Ennuh het is nu zo groot, in het echt is het kleiner en mooier,

  Agree with SuperStar ๐Ÿ˜›

 6.   
  gamer112's avatar

  ziet er een beetje mooi uit maar goed hey Jackass superstarr heeft hier niet gepost