Voorbereidingen voor Halo 3 begonnen: Bungie werft personeel

Ondanks dat Bungie, de ontwikkelaar van Halo en Halo 2, eerder verklaarde dat men niet onmiddellijk na de release van Halo 2 zou beginnen met het ontwikkelen van het derde deel in de Halo-reeks, druppelen er nu toch andere berichten binnen. Met de nieuwe next-generation console van Microsoft in het vooruitzicht en natuurlijk het ongekende succes van deel 1 en 2 in het achterhoofd, kon het natuurlijk niet uit blijven. Officieel aangekondigd is er natuurlijk nog niets, maar de eerste aanwijzingen zijn daar: Bungie is driftig personeel aan het werven en wil zijn development team uitbreiden met 30 man, waardoor het ontwikkel-team twee maal zo groot wordt.

Op de website van Bungie is onder meer op de vacaturepagina te lezen dat men op zoek is naar een AI Engineer, Art Production Manager, Lead Character Animator, Tools Engineer en een User Interface Designer.

Desondanks is er ook een aantal critici dat zegt dat Halo 3 nooit zal verschijnen. Ondanks dat het ondenkbaar is dat bij de release van de ‘next-gen’ console van Microsoft een titel als Halo 3 zal ontbreken, denken deze mensen dat er hooguit een verbeterde versie van Halo 2 op de markt zal verschijnen waarin de laatste technologie gebruikt gaat worden. De tijd zal het leren.

  1.   
    Prince's avatar

    Hehe, ik heb nu al zin in Halo 3! 😛

  2.   
    gamer112's avatar

    maar dan moet je wel de xbox 2 kopen lol