Downloadable Content voor Ghost Recon 2

Hadden we vorige week nog de aankondiging van aankomende Downloadable Content voor Ghost Recon 2 en een patch, vanaf vandaag zijn er 3 nieuwe grote maps, 2 nieuwe gameplay modes, 8 nieuwe wapens en 2 nieuwe teams te downlaoden. Dat is nog eens wat je noemt Downloadable Content!

De nieuwe maps zijn Train Yard Interior, Train Yard Forest en Railway Valley. Train Yard Interior en Train Yard Forest spelen zich af in het treinencomplex en het naastgelegen bos van het Train Yard level. Net zoals Train Yard Forest is ook Railway Valley een uitgestrekte map die vooral sniperen mogelijk maakt. De map is gebaseerd op de Railway map.

De nieuwe gameplay modes zijn ‘Recovery’ en ‘Assassination’. Recovery is een Capture the Flag variant waarbij de vlag in het midden van de map wordt gespawnt en beide teams moeten de vlag naar hun eigen basis zien te brengen. Assassination is een soort V.I.P. mode waarin het ene team een Officer moet beschermen en het andere team hem moet doden. In deze mode kun je niet spawnen, dus elk schot telt.

Bij de Content Download zitten ook maarliefst 8 nieuwe wapens, te weten de M8 Compact, MP5 SD, S9 SD Sniper, Mk 48 LMG, FAMAS G2, FAMAS/M203S, MSG-90 en de AS56 SA W. Er worden ook 2 nieuwe teamskins bij de game geleverd, een nieuwe Ghost set van het Amerikaanse leger en een Koreaanse terroristen-set.

    Start dus nu je Xbox op met Ghost Recon 2, log in op Xbox Live en download deze 1745 blocks grote update helemaal gratis!
  1.   
    meatball's avatar

    dis heel mooi 😀 , maar ik heb het spel niet 😥

  2.   
    Ruwan2's avatar

    zou ik mss mogen vragen hoe je die dingen hebt gezien bij een vriendje of heb jet op de pc gezien met een emu?