Korte PSP nieuwtjes

Een dag zonder PSP nieuws is een dag niet geleefd. Dus om het gat van vandaag op te vullen weer een paar nieuwe korte nieuwtjes met betrekking tot het nieuwe apperaatje van Sony.

Mogelijk Prince of Persia voor de PSP

De Britste online gamewinkel Play.com heeft in haar lijst met games voor de PSP de game Prince of Persia opgenomen. Officieel heeft Ubisoft nog niets bekend gemaakt over een mogelijke versie van de game op de PSP maar als het aan Play.com ligt moet de game al op 29 april 2005 te verkrijgen zijn.

Meer films op UMD formaat voor de PSP

Lions Gate Studios heeft bekend gemaakt 12 films op UMD formaat uit te gaan brengen. UMD is het medium wat enkel op een PSP draait. Onder de titels horen The Punisher, House of the Dead, Open Water evenals de oudere films Total Recall en Rambo: First Blood.

PSP in de toekomst meer dan een gameapperaat

Op het eerste gezicht lijkt de PSP natuurlijk enkel een apperaatje om op te gamen, maar Sony ziet de PSP meer als een digitaal Zwitsers zakmes. Zo heeft Sony vandaag aangekondigd dat de PSP te koppelen is met ‘Connect’. Een online download systeem waar je tegen betaling muziek en films kunt downloaden. Ook plant het bedrijf binnen een jaar na de release software aan te bieden waarme de PSP makkelijk aan de PC gekoppeld kan worden.

 1.   
  gamer112's avatar

  ja en ze willen het messchien ook met de ps3 laten werken iets er mee doen ja lijkt mewel leuk

 2.   
  sandertje's avatar

  Een tijdje geleden stond er dat er nog een aantal films op uit kwamen… (Ik weet alleen niet meer welke)

 3.   
  belgischebas's avatar

  ik ga er eentje kopen