Zes nieuwe screens van releasekanditaat WipeOut Pure

Vandaag nieuwe screens van WipeOut Pure, misschien wel de meest nostalgische game die uitkomt bij de release van de PSP. Wij hebben alvast 7 screens om je lekker te maken.

24 maart wordt in de Verenigde Staten de game WipeOut Pure, een futuristische race-game uitgebracht, tegelijkertijd met de launch van de PSP. Op de website van het spel, die je hier kunt vinden, tref je nog niet veel informatie aan maar is wel een eerste trailer van de game te bekijken. Studio Liverpool (SCEE), de ontwikkelaar van de game, zal snel met meer informatie en beelden komen.

Er bestaat een aantal geruchten over de game. De hardnekkigste daarvan is dat we online tegen elkaar kunnen gaan racen, maar ook dat er regelmatig nieuwe circuits gedownload kunnen gaan worden. Of dat gratis zal zijn of dat er voor betaald moet gaan worden is ook nog niet bekend. De game zal naar verwachting in de lente van dit jaar in Nederland uitkomen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    sandertje's avatar

    Lijkt me een beetje stom spel, net zoals Star Wars Racers, die op de Nintendo 64 uitkwam, natuurlijk is dit dan wel iets mooier maar toch…

  2.   
    Krizzle's avatar

    Hm niet zo heel erg mooi vind ik. Licht is wel mooi.