Xboxvoorraden nog steeds niet op peil

Net nu Knights of the Old Republic II verschenen is en Splinter Cell: Chaos Theory er aan gaat komen kan een aantal van jullie beslissen een Xbox te kopen. Dat hoeft helaas niet gemakkelijk te zijn.

Microsoft heeft namelijk toegegeven dat het de vraag niet helemaal aankan en er dus een tekort is aan Xboxen. Dit probleem begon rond de kerst, toen Sony niet genoeg PS2’s kon leveren en men als alternatief voor de Xbox ging.

Het gerucht dat het tekort aan Xboxen door verminderde productie komt om straks met het verschijnen van Xenon (Xbox 2) geen overtollige voorraad te hebben van de dan verouderde Xbox, wordt stellig ontkend door Microsoft.

Volgens bepaalde berekeningen zal het tekort nog drie maanden duren.

 1.   
  MC TiM's avatar

  Tja, das lullig voor degene zonder xbox en die nu bekeerd zijn en er één willen kopen vanwege de fantastische games die erop uitkomen 😛 😛 . Maar KOTOR 2 is altijd nog verkrijgbaar op de PC! Ik heb sinds vandaag KOTOR 2 uit. Een echte aanrader!

  May the force be with microsoft, so they can create more xbox gameconsoles 😛 !

 2.   
  Flippow's avatar

  Heb ik weer ik heb me net voor genme om voor een xbox te sparen ( aangezien die krachtiger is dan de ps2 ) issie moeilijk te verkrijgen 😕

 3.   
  MC TiM's avatar

  Je kan altijd kijken voor een een prima in staat 2e hands xbox, bv iemand die er eens één gewonnen heeft en er al één heeft. Of iemand die hem een paar weken heeft, er weinig op gespeeld heeft, en er eigenlijk niks aan vind. Kan je denk ik goedkoop krijgen, ik de winkels heb je de xbox met 2 á 3 games voor een scherpe prijs.

 4.   
  gamer112's avatar

  jammer ik heb al een ps2 en xbox alleen ik hoef dat spel weer niet lol alleen jammer als er niet genoeg gemaakt kan worden voor die gene