Acteur ‘The Rock’ speelt in Doom-verfilming

Acteur Dwayne Johnson (beter bekend als ‘The Rock’) heeft zelf bekend gemaakt dat hij zal spelen in de verfilming van de pc-franchise Doom. Hij zei dit tijdens het programma The Daily Show With Jon Stewart op de Amerikaanse televisie.

Ook vertelde de beste man, die ook wel van een potje worstelen houdt en eerder al in The Mummy Returns en The Scorpion King speelde, dat hij de hoofdrol zal vertolken. Eerder werd gedacht dat Karl Urban (speelde Eomér in The Lord of the Rings-trilogie) dit voor zijn rekening nam, nu blijkt dit dus onwaar. Karl Urban zal John Grimm spelen, de leider van een special-operations groep waartoe ook het personage van The Rock (genaamd ‘Sarge’) behoort.

De film zal zich afspelen in een onderzoekscentrum op Mars waar op een gegeven moment de hel los breekt, net als in de laatste ‘Doom’ op de PC. Verder is er nog niet veel bekend over het verhaal. Wel is bekend dat de film in Augustus van dit jaar in ieder geval in de Amerikaanse bioscopen te zien zal zijn. Bij ons in Europa kan het dus wat later worden, maar dat is pas zeker wanneer de release bekend wordt.

 1.   
  nEels's avatar

  Mijn eerste bericht, felicitaties zijn welkom. 😛

 2.   
  Rhemme's avatar

  Congrats 🙂

  The Rock, die is toch van die worstelsport waarin ze in strings vechten en bommetjes op elkaar doen enzo?

 3.   
  Daodan's avatar

  Lol..

 4.   
  Prince's avatar

  Dus, gaat hij die kerel spelen die je bent in het spel?

 5.   
  gamer112's avatar

  cool komt er een doom film die wil ik wel zien

 6.   
  meatball's avatar

  de film wordt toch een flop, het speelt zich niet eens af op Mars en er komen geen eens demonen enzo in voor. Het gaat over een dom virus.

 7.   
  Dare Devil's avatar

  deja vu……….. 😆
  resendent evil en 48 hours en alle die ander.
  maar denk niet echt dat het een goed film word 😕