Codemasters brengt Street Racing Syndicate ook naar de PS2 en Xbox

Vanaf gisteren, 4 maart, ligt Street Racing Syndicate voor de Gamecube in de winkels. Codemasters heeft echter aangekondigd dat het de game in Europa voor de PlayStation 2 en Xbox zal gaan uitgeven. De game zal in het tweede kwartaal in de winkels liggen.

In Street Racing Syndicate zul je net zoals in Need for Speed: Underground 2, Midnight Club 3: Dub Edition en Juiced kunnen racen in opgevoerde en getunede bakken. Er zitten meer dan 40 wagens in de game die je kunt opvoeren met nieuwe motoronderdelen, banden of lachgas, maar ook met velgen, spoilers, bodykits of neonlichten. De races vinden op zeer hoge snelheid plaats in Philadelphia, Miami en Los Angeles waarin je nieuwe auto’s, onderdelen of zelfs de vriendin van je tegenstander kunt winnen. De auto’s kunnen helemaal kapot en wanneer je bak in de kreukels ligt zul je naar de garage moeten om hem te repareren. Naast een singleplayermode waarin het gaat om het unlocken van auto’s, onderdelen, races en het maken van een zo gaaf mogelijke auto kun je ook in multiplayer tegen elkaar racen. Dit kan via Split-Screen, System Link en op de PlayStation 2 en Xbox ook online op Xbox Live en PlayStation Online.

Street Racing Syndicate ligt voor de Gamecube nu in de winkels, voor de PlayStation 2 en Xbox ligt hij in het tweede kwartaal (april/mei/juni) in de winkels.

[SCREENSHOTS]

De andere screenshots vind je hier en hier.

 1.   
  gamer112's avatar

  cool eindelijk eens info warneer die kwam iedereen wou juiced en ik zij nee ik wil Street Racing Syndicate die leek mij veel cooler ziet er nog goed uit ook

 2.   
  Xion's avatar

  Weer een tuning game 🙄

 3.   
  gamer112's avatar

  ja en dat is nu helemaal in midnight club 3 word ook tuning juiced ook als het goed is iedereen tuned nu ze auto’s das nu in zeg maar ik hoop eigenlijk alleen niet dat ze de handling van nfsu2 krijgen dat ree echt kut

 4.   
  Krizzle's avatar

  Die eerste paar screens lijken echt precies op NFSU. Als ik de tekst niet had gelezen had ik gedacht dat het screens waren van NFSU.

 5.   
  gamer112's avatar

  ja idd nu ik nog eens kijk ja heb je gelijk lijkt net nfsu

 6.   
  sandertje's avatar

  Ik vind het niet echt heel mooi maar het lijkt echt heel veel op Need for Speed, wel cool dat je een vriendin kan winnen en je auto total loss kan rijden en dan ook echt moet maken in de garage.

 7.   
  Maserati's avatar

  Deze is van de makers van Army Men, jongens ik pass..

 8.   
  Rhemme's avatar

  Vroeger was je er anders helemaal gek van Herman 🙂