Toetsenbord voor PSP

Zoals verwacht worden er in de aanloop naar een nieuwe console of handheld ook door third parties toebehoren bij de nieuw uit te brengen apparaten uitgebracht. Zo ook bij de lancering van de PSP. Degenen die echt niet zonder een toetsenbord kunnen worden op hun wenken bedient want Logic3 heeft een toetsenbord voor de PSP ontwikkeld dat ongeveer tegelijkertijd met de PSP verkrijgbaar moet gaan zijn. Jammer is dat er niet bij wordt vermeld wat precies de bedoeling is van het toetsenbordje.

De PlayStation Portable, of PSP wordt de nieuwe draagbare spelcomputer van Sony en moet de strijd aangaan met Nintendo’s GameBoy Advance en DS handhelds. De PSP is qua techniek een stuk beter dan de Nintendo DS, maar zal ook meer gaan kosten. De spellen van de PSP zullen op UMD-schijfjes komen te staan en zullen spellen zoals Gran Turismo 4: Mobile, Metal Gear Acid en mogelijk een Grand Theft Auto herbergen. Deze games zullen bijna even mooi zijn als op de PlayStation 2 en je kunt ook in filmkwaliteit DVD’s bekijken of muziek luisteren. Sony noemde de PSP al ‘de walkman van de 21ste eeuw’. Ook zal de PSP online kunnen gaan via WiFi, waardoor online gaming overal mogelijk wordt.

  1.   
    donkey (van shrek op ps2)'s avatar

    ONLINE GAMEN 😆 Overal dit noem ik een wonder. Ik wil dat toetsenbord wel hebben. Nu nog een muis en webcam. 😉

  2.   
    sandertje's avatar

    “Deze games zullen bijna even mooi zijn als op de PlayStation 2″…
    Dit klopt dus niet helemaal he!

    Maar waarvoor heb je in godsnaam een toetsenbord nodig?!?! 🙄

  3.   
    gamer112's avatar

    het klopt wel dat de spellen bijna even mooi zijn als de ps2 ze zijn niet mooier messchien iets scherper door het kleinere beeld maar verder niet maar wel lachen dat toetsenbord benieuwd waar die allemaal voor gebruikt word

  4.   
    sandertje's avatar

    Nou, heb je de screens van een paar dagen geleden gezien!! Van MBL, NBA, NHL en nog een voetbalspel!?!!? Niet om aan te zien…!

  5.   
    Krizzle's avatar

    Nou dat viel wel mee vond ik… Best wel kleine toetsen om echt goed op te kunnen typen lijkt mij…

  6.   
    gamer112's avatar

    inderdaad sandertje een nieuwe handheld gelijk een voetbal erbij echt erg wat is er leuk aan een voetbal spel ik vind er nik aan niedegval maar wat heeft dat met het toetsenbord temaken

  7.   
    sandertje's avatar

    Ja, er staat in de tekst dat “de PSP spellen bijna even mooi zullen zijn als bij de ps2…”
    Nou dat vind ik echt bullshit.