Metal Gear Solid 3, Oddworld: Stranger’s Wrath, Playboy: The Mansion en Star Wars: Republic Commando

Vanaf vandaag, 4 maart, liggen Metal Gear Solid 3: Snake Eather, Oddworld: Stranger’s Wrath, Playboy: The Mansion, Star Wars: Republic Commando en nog een heleboel andere games in de winkels. Wij hebben info en details voor je zodat je weet of je nu naar de winkel moet rennen.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater zal zich in de jaren ’60 afspelen in de jungle van Zuid-Rusland, en dit keer speel je niet met Solid Snake, niet met Raiden maar waarschijnlijk met Big Boss. Een groep communistische terroristen moet uitgeschakeld worden en daarvoor heb jij weer een heleboel nieuwe trucjes in de jungle. Je hebt verschillende camouflagepakken, je kunt je verschuilen in het moeras of ondiepe water, in bomen klimmen, je moet vis, slangen of kleine dieren vangen en eten om in leven te blijven en de actie zal een stuk hoger liggen dan in de vorige delen. De game is geen stealthgame pur-sang meer maar meer een third person action game. Nieuwe wapens, nieuwe moves, een nieuwe, interactievere omgeving en betere graphics, dat moet Metal Gear Solid 3 gaan worden.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater ligt vanaf vandaag, 4 maart, exclusief voor de PlayStation 2 in de winkels. De game kost €59,99.


In Oddworld: Stranger’s Wrath speel jij ‘Stranger’. Hij is een premiejager en moet vele bad guys verslaan voor geld om zijn ziekte te kunnen genezen. Je kunt vrij rondlopen in een grote woestijn, compleet met esterndorpjes en grote rotspartijen. In dit gedeelte van Oddworld is het moeilijk overleven maar Stranger is een stoere held die goed met wapens overweg kan. Deze action/adventure speelt zich deels in eerste persoon en deels in derde persoon af en kent naast het schieten ook platformelementen. Naast het schieten met gewone pijlen kun je ook ‘Live Ammo’ op je kruisboog binden. Stinkdiertjes, eekhoortjes en andere diertjes die allemaal erg handig zijn.

Oddworld: Stranger’s Wrath ligt vanaf vandaag, 4 maart, exclusief in de winkels voor de Xbox. De game kost €59,99.


In Playboy: The Mansion speel jij met Hugh Hefner, de Playboy-baas himself. Je zult net zoals in De Sims relaties moeten onderhouden en jezelf in je behoeften voorzien maar er moet ook geld verdiend worden. Je kunt fotoshoots, interviews en de beruchte Playboy-feestjes organiseren. De foto’s kunnen zelf gemaakt worden van modellen zoals Carmen Electra en Natalie Denning die hun lichaam aan de game hebben verleend. Je doel is om het Playboy-imperium zo groot mogelijk te maken maar je kan er natuurlijk ook voor gaan om zoveel mogelijk playmates het bed in te krijgen.

Playboy: The Mansion ligt vanaf vandaag, 4 maart, in de winkels voor de PC, PlayStation 2 en Xbox. De PC-game kost €49,99, voor de consoles kost hij €59,99.



In Star Wars: Republic Commando neem jij een team van de Republic Special Operations Units onder je hoede en vecht je tegen allerlei vijanden van de Republiek. Heel veel dingen uit de game kloppen met de werkelijkheid in de Star Wars-films, zoals de planeten Kashyyyk, Geonosis en een ruimteschip van rebellen. Ook je arsenaal van 12 verschillende wapens klopt met de films en je zult het daarmee op moeten nemen tegen Trade Federation Super Battle Droids, Droidekas, Geonosian Strijders en Trandoshan Slavenhandelaren.
Dat hoef je echter niet alleen, je hebt een team met 3 andere Republic Commando’s bij je en je kunt ze opdrachten geven zoals ‘Hold’, ‘Retreat’, ‘Fire at Will’, ‘Go in’ etcetera. Samen met hun zal je gijzelaars moeten redden, geheime data stelen, installaties saboteren, verkennen en gewoon aanvallen.

Star Wars: Republic Commando ligt vanaf vandaag, 4 maart, voor de PC en Xbox in de winkels. Voor de PC kost de game €49,99, voor de Xbox €59,99.


Andere releases voor vandaag zijn Street Racing Syndicate (Gamecube), Project Snowblind (PlayStation 2, Xbox en PC verschijnt over 2 weken), Cold Fear (PC, PlayStation 2, Xbox), Act of War: Direct Action (PC), Legend of Kay (PlayStation 2) en Neighbours from Hell (Xbox, Gamecube). Vanaf vandaag liggen ook de pre-paid gamekaarten voor World of Warcraft in de winkels voor €26,99 waarmee je 2 maanden kunt spelen.

  1.   
    sandertje's avatar

    Ik zat me zo te verheugen op een Star Wars game die op de playstation 2 uitkomt, komt ie niet op de ps2… 😥
    Weet iemand dan misschien wanneer er een Star Wars game op de playstation 2 uitkomt? 🙁

  2.   
    williamvv's avatar

    5 Mei a.s. Star Wars Episode III: Revenge of the Sith (xbox/ps2/gba/psp)

    MGS3 😮 oooo

  3.   
    Gast's avatar

    aah…
    Harstikke bedankt!
    Is dat ook een fps?

  4.   
    Rhemme's avatar

    Nee derde persoon actiespel, draait vooral om lightsabers en force powers. Je kunt hier screens vinden.

  5.   
    gamer112's avatar

    hey wvv89 weet je zeker dat dat starwarse spel op de gba uit komt lijkt me van niet harry potter is er al kut op je herkent hem al niet en dan starwarse erop likt me niet dat ze zoiets doen dan verneuken ze het hele spel

  6.   
    Gast's avatar

    Ik koop het nog wel maar wel jammer dat het geen fps is want daar houd ik wel van… 😉

  7.   
    williamvv's avatar

    Op de GBA kom tie wel. Eerder GBA spellen van Star Wars waren volgens mij niet van topkwaliteit, ronduit slecht.

    http://www.gamespot.com/gba/action/starwarsepisodeiii/index.html

    [Misschien wordt deze beter, lijkt me niet op de GBA 8) ]

  8.   
    gamer112's avatar

    ja ik zie het laten ze hem dan op de ds maken ziet het er tenminste nog iets beter uit