Metal Gear Solid 4 aangekondigd

Konami heeft op een persconferentie in Berlijn aangekondigd dat Metal Gear Solid 4 eraan komt. In het interview met Kojima, dat eigenlijk bedoeld was om de launch van Metal Gear Solid 3: Snake Eater in Europa te promoten, zei de Japanse ontwikkelaar dat de game de eerste was in een nieuwe verhaallijn met Solid Snake.

Hideo Kojima zelf zal niet meer aan het hoofd van het ontwikkelteam staan, hij vervult slechts de rol van Executive Producer. Ken-Ichiro Imaizumi zal Lead Designer worden en Yoji Shinkawa Character Designer. Er komen dus naast Solid Snake nog enkele nieuwe belangrijke karakters in de game bij.

De ontwikkeling van Metal Gear Solid 4 zal aanstaande zondag beginnen. De game zal verschijnen op de volgende generatie consoles, dus de PlayStation 3, Xbox 2 en/of Nintendo Revolution. Specifieker was Konami niet, we weten dus niet op welke platformen de game zal uitkomen.

  1.   
    gamer112's avatar

    dit viel teverwachten op de next gen console een nieuwe metal gear solid ze willen toch weten wat ze nu allemaal er mee kunnen hoe goed ze het spel nu kunnen maken