Eerste screens van Medal of Honor: European Assault

Hadden we gisteren nog het nieuws dat Medal of Honor: Dogs of War omgedoopt was in Medal of Honor: European Assault, vandaag hebben we de eerste screenshots van deze nieuwe Medal of Honor!

Medal of Honor: European Assault speelt zich af in 1942 en jij speelt dit keer luitenant William Holt van het OSS die door de president van de Verenigde Staten op een geheime missie in Europa is gestuurd. Jij en je team zullen voor vier grote overwinningen zorgen in de Tweede Wereldoorlog. D-Day? Het Ardennen-offensief? De slag bij Arnhem? Wie zal het zeggen. EA zegt ook dat de game dit keer weer mooier, beter, groter en spannender zal zijn en er zijn weer een boel nieuwe wapens om mee te schieten. Dit gaat gebeuren op een manier die nog nooit gebruikt is in Medal of Honor games. Wat ze hiermee bedoelen weten we niet, maar we zullen binnenkort wel nieuwe screenshots en info krijgen, dus stay tuned.

De game verschijnt voor de PlayStation 2, Xbox én Gamecube in het tweede kwartaal (april, mei of juni) van dit jaar.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  sandertje's avatar

  Prachtig!
  raoulioeli ik denk dat je nu wel snel van mening bent verandert want als dit je niet aanspreekt dan spreekt geen enkele oorlogsgame je aan!
  Ik verheug me er nu al op, is er al een releasedata behalve dan “in het tweede kwartaal van 2005”?

 2.   
  Rhemme's avatar

  Nee er was wel bekend dat de game in de eerste helft van 2005 zou gaan verschijnen, maar nog niet in maart i.v.m. Brothers in Arms. Dus moet het wel het tweede kwartaal zijn.

 3.   
  Mandamo's avatar

  Ik vind het er niet zo mooi uit zien. Gewoon MOH en niet al te veel nieuws..

 4.   
  Onweersub's avatar

  Ja, klopt! Brother in Arms lijkt me veeeel mooier worden. Das tenminste nog vernieuwend.

 5.   
  luviana's avatar

  ziet er slecht uit, jaar 2002 ofzo… brothers in arms ownage 🙂

 6.   
  Grashopper's avatar

  Man dit is toch gaaf denk is na in het echt was et ook zo echt waar man niet net als al die andere games in het echt stond het ook niet zwart met mannen met allemaal speciale super wapens dit is echt mooi man ik ga hem meteen kopen!