Eerste trailer van LEGO Star Wars

De laatste Star Wars film ‘Revenge of the Sith’ zal in mei in de bioscopen draaien en waarschijnlijk ook een groot succes worden. Ook de game developers willen daar natuurlijk een graantje van meepikken, daarom komt in april de game Lego Star Wars, niet van LucasArts maar van Eidos, uit.

Omdat de rechten van Star Wars natuurlijk bij George Lucas’ eigen gamestudio LucasArts liggen zou je denken dat geen andere gamestudio wat kan verdienen aan de Star Wars franchise. Eidos bewijst echter het tegendeel, want met de LEGO licentie die zij hebben kunnen ze ook gewoon de Star Wars Lego-serie in hun games oppakken.

In Lego Star Wars kun je naast Obi-Wan, Anakin Skywalker en Joda nog 30 andere Star Wars personages spelen én zelf opbouwen. Want de nadruk in deze game ligt op Lego, en de blokjes die ieders jeugd een stuk fijner hebben gemaakt zijn overal aanwezig in deze game, zelfs bij het bouwen van je hoofdpersonage. Met je personage speel je in scenario’s van Episode I en II, maar ook het in mei uit te komen Episode III. Interessant in de game is, naast het Lego gebeuren, dat je ook met een vriend de game samen kunt spelen. Ben jij aan het spelen en zit er een tweede controller in je console dan is met een druk op de Start-knop je vriend ook in de game om te vechten tegen de kwade óf goede krachten, want zelfs Darth Maul is te spelen in deze game die uitkomt in April op de Xbox, PlayStation 2 en PC.

Op de officiele site is de eerste trailer in zowel High Band als Low Band te bekijken

 1.   
  nEels's avatar

  Ik hoop dat ze er iets origineels van maken met behulp van de eigenschappen van LEGO. Dat ze het uit elkaar en in elkaar zetten van voorwerpen bijvoorbeeld in de game verwerken. Als ze dit spel alleen de LEGO-look geven en er verder weinig mee doen heb ik toch liever een realistischer ogende Star Wars-game.

 2.   
  Oranje's avatar

  Hmmm, mij lijkt het echt een demi-spel.

 3.   
  Onweersub's avatar

  Aangezien de eerdere legospellen niet veel soeps waren verw8 ik hier ook niet veel van..

 4.   
  Mandamo's avatar

  Kvind t er wel lollig uit zien! 😛 Niet iets om te kopen maar het ziet er wel stoer uit! 8)

 5.   
  Ariej's avatar

  MSS leuk voor mijn kleine broertje (als ik die had 😛 )

 6.   
  sandertje's avatar

  Lijkt me eerlijk gezegd niks…

 7.   
  holyyurk's avatar

  t lijkt me cker leuk. En het is cker niet voor kleine kindjes, dit wordt funny, k weet ut cker