Brave screens van Singles: Triple Double

Na de grote mensen-versie van De Sims, Singles, hebben ontwikkelaar Rotobee en uitgever Deep Silver nu een vervolg aangekondigd. Oorspronkelijk stond het uitbereidingspakket Singles: Threesome (Triootje) op het programma, maar men heeft nu maar besloten om er een echt vervolg op te maken. Vandaag hebben we nieuwe screenshots van Singles: Triple Double, waarin het nog niet verder gaat dan zoenen op de bank en barbecuen in bikini. In de game is het echter wel mogelijk om het bed in te duiken.

In Singles: Triple Double trekt jouw zelfgemaakte Single (man of vrouw) in in een nieuwe flat. Daar blijkt je ex-vriend of ex-vriendin dan te wonen waar je nog wel wat gevoelens voor hebt maar er is ook nog een zeer aantrekkelijke derde persoon aanwezig. Hoe ga je deze mee naar bed proberen te nemen zonder dat je ex het merkt? Of kies je voor je ex in plaats van de ander? Of neem je ze gewoon alletwee?
In 15 missies probeer je er het beste van te maken. Niet alleen in je apartment, maar ook rondom de flat, zoals in de bar of het zwembad. Het is de bedoeling dat je naast het flirten, zoenen en alles wat daarop volgt ook eet, doucht, plast, plezier maakt enzovoorts. Maar het echte doel is natuurlijk om de twee aantrekkelijke meiden in het bed te krijgen.

Singles: Triple Double komt ergens in mei voor de PC uit.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren