Nieuwe Indiana Jones game in ontwikkeling

Steven Spielberg, George Lucas en Harrison Ford zijn alweer hard aan het filmen voor de vierde Indiana Jones die in 2006 in de bioscopen moet verschijnen en dat móét natuurlijk wel gepaard gaan met een game. Daarom heeft LucasArts vandaag bekendgemaakt dat ze bezig zijn met een nieuwe game gebaseerd op Indiana Jones.

Er is nog geen informatie bekend over deze game maar het is logisch dat je hierin Indiana Jones zelf speelt in een action/adventure. De film zal zich in de jaren ’50 afspelen dus ook de game zal 50 jaar terug in de tijd gaan. De Harrison Ford licentie met uiterlijk, stem en gezicht is al wel gestrikt voor de game en ook Sean Connery zou misschien in de film te zien zijn dus lijkt het vanzelfsprekend dat hij dan ook in de game verschijnt.

Wanneer we meer informatie of screenshots hebben lees je dat natuurlijk op Gamersnet. Op de E3 in mei in Los Angeles zou de game misschien aanwezig kunnen zijn maar dat is niet zeker. De game zal echter niet eerder dan de film, dus ook in 2006 voor de next-generation consoles verschijnen.

  1.   
    Onweersub's avatar

    Ik vond de laatste Indiana Jones game, eigenlijk best wel goed..Maarja..ik hoop dat deze net zo goed of beter word! 😕