Nieuwe screenshots van Juiced

Na lang uitstel moet Juiced dan eindelijk deze zomer gaan verschijnen. De game stond eigenlijk gepland voor eind vorig jaar, maar THQ kocht de game van het failliete Acclaim en geeft het nog een heleboel extra ontwikkeltijd om het wél tot een goed spel te maken. Vandaag hebben we nieuwe screens.

Juiced is een arcade racegame waarin het vooral draait om het tunen van je auto. Meer dan 50 gelicenseerde bolides van onder andere Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi maar ook Ford, Volkswagen en Renault zitten in de game en kunnen helemaal aangepast worden met spoilers, velgen, neon, uitlaten en noem maar op. Daarnaast kun je je auto ook onder de motorkap de nodige upgrades geven zoals nieuwe motoronderdelen, een turbo of lachgas. Ook op dat gebied zijn veel merken aanwezig zoals APEX, AEM, Bridgestone, Sparco, Konig, NOS, Pirelli, OZ, Alpine, Eurolite en HKS.
De game is in de singleplayer en multiplayermode te spelen en het draait er vooral om om het krijgen van respect. Er ligt een grote stad voor je open waar heel veel races worden georganiseerd en online zul je naast gewone races ook mee kunnen doen aan teamraces.

Juiced ligt deze zomer in de winkel voor de PC, PlayStation 2 en Xbox.

Deze nieuwe screenshots zijn van zowel de PC, PlayStation 2 als Xbox-game.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  gamer112's avatar

  kijk dat ziet er tenminste mooi uit die demo die ik had gespeeld zuigde echt

 2.   
  Xion's avatar

  Valt mij een klein beetje tegen… die mensen aan ekant zijn een beetje plat net zo als die borden jammer 😥

 3.   
  The Christ's avatar

  wOOOOOt 😮

 4.   
  Jackass's avatar

  Hebbuh… Hebbuh…Hebbuh! *Kwijlt*

 5.   
  Krizzle's avatar

  Echt wel! Wow wat een mooie screens. Misschien we mooier dan NFSU2. Tuning In Da Max!!!