Gamersnet.nl

Nieuwe Demo: SWAT 4

SWAT 4 ligt over een anderhalve maand in de winkels en moet gaan concurreren met Rainbow Six 4: Lockdown, maar voordat de game in de winkels ligt kun je het spel al uittesten in de Singleplayerdemo. Hierin is één missie te spelen.

SWAT staat voor Special Weapons and Tactics en dat komt in SWAT 4 zeker aan bod. In de 16 missies die in de game zitten zul je met veel verschillende wapens op terroristen en criminelen kunnen knallen en je kunt ze ook orders geven. Dit is echter veel minder geavanceerd dan in de eerdere SWAT-games maar het is nog wel mogelijk om alles te plannen.
SWAT 4 zal naast een singleplayercampaign ook een online multiplayermode kennen waarin je 4 modes kunt spelen. Naast de gebruikelijke modes zoals Team Deathmatch is er ook een VIP mode. Hierin moet een VIP moet worden ge-escorteerd naar een ander punt in één van de vele grote maps. Het andere SWAT-team moet dat verhinderen en zo ontstaat een leuk kat-en-muis spelletje.

SWAT 4 ligt vanaf 8 april voor de PC in de winkels, maar de singleplayerdemo kun je nu al downloaden. Hierin moet je een gijzeling in een autogarage tot een goed eind brengen. Daarnaast kun je ook eigen missies maken met de Quick Mission Maker

    De demo is 192 MB groot en hier te downloaden. Er is één missie te spelen waarin je een gijzeling in een autogarage moet oplossen. Ook kun je je eigen missies maken met de Quick Mission Maker.