Trailer en screenshots Brothers in Arms: Road to Hill 30

Brothers in Arms: Road to Hill 30 in een first-personshooter die zijn voor en tijdens D-Day in Normandië afspeelt. De actie en het realisme van de game spreekt veel mensen aan en ook de gameplay en onlinemogelijkheden lijken ons erg goed worden. Het spel verschijnt al over minder dan een maand, maar bekijk eerst de nieuwe screenshots!

In Brothers of Arms: Road to Hill 30 speelt je het waargebeurde verhaal van Sgt. Matt Baker uit het 101st Airborne Division, een D-Day paratrooper en pelotonleider die tijdens een ‘drop’ zijn peloton kwijtraakt. Na zijn jongens terug te vinden moet hij zijn squad in leven zien te houden maar toch zijn missie uit voeren, het vasthouden van een belangrijke route die de Duitsers afsnijd van de rest van hun versterkingen. Met een simpel besturingssysteem om squad-commando’s te geven wordt Brothers in Arms een mix tussen een tactische shooter en een action shooter.
Het spel is nagemaakt volgens ooggetuigenverslagen en satellietfoto’s en volgt waargebeurde verhalen. Volgens Gearbox is deze titel de eerste in een serie van realistische oorlogsshooters die ze zullen produceren. De omgevingen, de wapens, de soldaten en zelfs het weer zou moeten kloppen met wat er 60 jaar geleden in Normandië is gebeurd.
Brothers in Arms: Road to Hill 30 zal een redelijk realistische shooter moeten worden en vooral de emotie’s en de verschikkingen van de oorlog tonen. De game zal een uitgebreide singleplayercampaign en ook een online multiplayermode hebben.

De game verschijnt op 17 maart voor de Xbox, PlayStation 2 en PC in een gewone uitvoering en in een Limited Edition (alleen PC).

In de nieuwe trailer zie je het commando ‘Supression’ in werking. Hiermee kun je de computergestuurde soldaten in je team de opdracht geven om naar een bepaalde vijand te gaan en hem aan te vallen. Dat is ook te zien in de nieuwe Suppression Trailer die vanaf Worthplaying te downloaden is. (24,4 MB)

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Gast's avatar

    Ik heb het al eerder doorgegeven, het is geen 24 februari! Het is (op dit moment) pas 17 maart! Op bol.com en alles wordt hij ook pas op die datum verwacht.

    {Posted by Gamah}

  2.   
    Rhemme's avatar

    Sorry ik heb het nagekeken en het klopt.

    Was een oud persbericht waar ik de releasedatum vandaan had gehaald 😳

  3.   
    Baklap's avatar

    Je bent een mens. 😛 En een mens maakt… Ja ja, je weet het wel, lol. Maar even over de game: Ik MOET ff ergens geld vandaan toveren. 😛