SOCOM III officeel aangekondigd met screenshots!

Het was natuurlijk vanzelfsprekend dat er een derde SOCOM: US Navy Seals gemaakt werd, maar nu is het dan officieel. SOCOM III: US Navy Seals is aangekondigd!

SOCOM III speelt zich af in Marokko, Polen en Bangladesh die natuurlijk in oorlog zijn of waar rebellen het land terroriseren. Jij wordt er in de singleplayermode met je team heengestuurd om de vrede te herstellen en dat in levels die 5 tot 6 keer zo groot zijn dan in SOCOM II. Nieuwe mogelijkheden zijn dat je nu kunt zwemmen en dat je in voertuigen plaats kunt nemen. Zo zul je in tanks, boten of Humvees kunnen hoppen en vandaaruit verder knallen. Naast de ruim 20 voertuigen die er zijn heb je de beschikking over 31 wapens die uitgerust kunnen worden met 21 verschillende uitbereidingen, zodat je uiteindelijk meer dan duizend verschillende wapens kunt maken. Deze uitbereidingen verschillen van een zaklamp tot een grenaatlanceerder of van een richtlaser tot een rookbommenwerper. Ook de AI zal verbeterd zijn, van jouw teammaten en je vijanden. Ze zullen je beter helpen met het vinden van een juiste weg om aan te vallen en de vijanden kunnen zich bijvoorbeeld verschuilen en een hinderlaag organiseren.

Sony heeft tot nu toe alleen maar info over de singleplayermode gegeven, maar de online multiplayer zit natuurlijk ook weer in het spel en daarover hebben we waarschijnlijk binnenkort meer info. Enkele dingen uit de singleplayer gelden natuurlijk ook voor de multiplayer, zo zullen de maps waarschijnlijk ook 5 รก 6 maal zo groot zijn en de meer dan 20 voertuigen, 31 wapens en 21 uitbereidingen zitten natuurlijk ook daarin.

SOCOM III: US Navy Seals verschijnt in de States in de herfst van 2005 en wanneer Sony en Zipper Interactive net zolang wachten met het uitbrengen van SOCOM III hier dan zal de game in de lente van 2006 in de winkels liggen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    XGT_Spider's avatar

    Deze soccom speelt zo te zien af in afrika(maroko)

  2.   
    Oranje's avatar

    Wicked, ik zou wensen dat ik een Ps2 had. Al was het alleen maar voor dat soort spellen.
    Meh…Solider, helemaal in het begin van het bericht STAAT dat het zich afspeelt in Marokko.

  3.   
    gamer112's avatar

    ziet er wel goed uit maar ik vind socum niet echt leuk heb de demo van 1 en 2 gespeeld op me ps2 boeide me niet echt maar het ziet er wel goed uit

  4.   
    Gast's avatar

    uhh… IHESM…
    Marokko ligt in Afrika ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜•

  5.   
    Krizzle's avatar

    Dat snapt hij ook wel denk ik maar Solider zegt: aan de screens te zien speelt het zich af in Marokko maar dat staat aan het begin van het stukje ook. Verder veel screens trouwens. Best wel mooie ook wel. Ook veel screens in een voertuig.

  6.   
    XGT_Spider's avatar

    Da gamerff niet bijdehand doen he,had die tekst niet een gelezen ๐Ÿ‘ฟ

    Anonymous en Marokko ligt in noord afrika kijk maar in je atlas thuis ๐Ÿ˜›