Paraworld aangekondigd met mooie screenshots

Paraworld is een Real-Time Strategygame van de Duitse developer SunFlowers waarin je een prehistorische beschaving onder je hoede neemt en het onder andere op moet nemen tegen dinosaurussen. Vandaag hebben we 5 wel heel mooie screenshots voor je.

In Paraworld neem jij een prehistorische mensenbeschaving onder je hoede waarbij je kan kiezen uit 3 stammen met elk 3 speelbare helden. In meer dan 20 maps in 5 klimatische zones; Toendra’s, Jungle, Steppes, Lavalandschappen en Poollandschappen, neem je het vooral op tegen dinosaurrussen. Er zitten meer dan 50 beesten in de game waarvan 40 dino’s. Een Tyrannosaurus Rex, Velociraptors, Iguanodonten, Brachiosaurussen, Stegosaurussen, een Diplodocus, het zit er allemaal in.
Elke stam heeft een andere campaign en naast het bevechten van dino’s moet je resources zoeken, een beschaving opbouwen en gebouwen maken. Daarnaast kun je je units en hun wapens natuurlijk ook upgraden. Online valt er ook plezier te beleven, je kunt op Internet en op een LAN namelijk met maximaal 8 spelers in de uitgestrekte maps spelen.

Paraworld zal eind dit jaar voor de PC gaan verschijnen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    gamer112's avatar

    ziet er mooi uit

  2.   
    Prince's avatar

    Mooi… en sfeervol.

  3.   
    Satangel's avatar

    mega coole game

  4.   
    Krizzle's avatar

    Hehe, eindelijk weer een beetje orginele RTS. Al die WO2 dingen. Lijkt me wel grappig, met een leger van dino’s de basis van iemand platleggen.