Japanse Tales of Legendia website geopend en eerste screenshots

Tales of Symphonia voor de Gamecube is nog maar net uit, Tales of Eternia ligt nu in Japan in de PlayStation 2 in de winkels maar zal hier pas eind dit jaar verschijnen en de volgende RPG uit de “Tales of” serie is alweer aangekondigd.

Het grote Melfes team van Namco werkt al een aantal jaar aan Tales of Legendia, die in Japan dit jaar nog op de PlayStation 2 moet gaan verschijnen. Wanneer de helden, Senel Coolidge, zijn zus Shirley Fennes schipbreuk leiden en op een eiland aanspoelen ontdekken ze een legende. Ze gaan de legende ontrafelen en komen zo terecht in een veel groter plot. Een demon zal ook nog een rol spelen maar meer info over het verhaal is nog niet bekend.
Het spel is een RPG met natuurlijk experience points, geld, levels, HP en magie. De gevechten zijn niet turnbased maar je kunt gewoon real-time vechten met vijanden. De graphics van het spel zijn net zoals Tales of Symphonia cartoony en erg sfeervol.

Tales of Legendia verschijnt exclusief op de PlayStation 2. In Japan ligt het spel eind 2005 in de winkels, dus verwacht in Europa de game niet eerder dan 2006.

Meer info vind je op de officiele (Japanse) website.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Rhemme's avatar

  Sorry voor het vage verhaal maar zo goed is mijn Japans niet 😛

 2.   
  Krizzle's avatar

  Ik vind het verhaal niet heel vaag hoor… Wel mooie screens.

 3.   
  nEels's avatar

  Ziet er erg goed uit, alleen jammer dat ie exclusief voor de PS2 is. 🙂