Veel Unreal Championship 2 screenshots

Volgende week ligt Unreal Championship 2: The Liandri Conflict in de winkels. Wij hebben voor de twijvelaars onder ons nu nog een heleboel mooie screenshots.

Unreal Championship 2: The Liandri Conflict is het vervolg op het eerste Unreal Championship, een afgeleide van Unreal Tournament voor de Xbox. In dit tweede deel zal je natuurlijk ook weer online kunnen knallen op Xbox Live, maar daarnaast heeft dit spel ook een knokmode. Je kunt nu namelijk ook trappen, stoten en klappen uitdelen in third-person mode, waar in je ook platformelementen speelt.
De actie is lekker snel en arcade en zal niet erg realitisch zijn. De welbekende Unreal guns zitten er weer in, zoals de Rocket Launcher, de Biogun, de Minigun, de Stun gun enzovoorts. Daarnaast zijn de power-ups en adrenalinepowers weer van de partij. Ook kun je met de welbekende vechters spelen en omdat Midway de game nu uitgeeft zullen er ook enkele Mortal Kombat-characters inzitten zoals Raiden.
De singleplayermode gaat niet verder dan een potje knallen tegen bots, maar online op Xbox Live barst de strijd pas echt los. In Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Domination, Bombing Run en andere bekende modes speel je tegen elkaar en dat zonder lag en met scoreboards en vaak nieuwe updates.

Unreal Championship 2: The Liandri Conflict verschijnt op 22 februari, volgende week dus al, alleen voor de Xbox.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  gamer112's avatar

  wow ziet er goed uit

 2.   
  meatball's avatar

  ECHT stoer

 3.   
  Daodan's avatar

  Waah ik wil dit spel hebben!! ๐Ÿ‘ฟ
  Maar ik heb geen XBox!! ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜›

 4.   
  Daodan's avatar

  Btw:
  -Het spel heeft maar 1 MK character, en dat is dus Raiden.
  -Er zit geen Domination en Bombing Run in.
  -Stun gun?

  ๐Ÿ˜›

 5.   
  Satangel's avatar

  zo jammer dat het niet op de PC uitkomo ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ™

 6.   
  Daodan's avatar

  Heel misschien, ooit, zouden ze hem op de PC maken. Zei iemand in รฉรฉn of ander interview. Ze zijn nu iig met andere games bezig. Dus uiteindelijk misschien een keer en dan nog niet eens zeker *of* ze het wel doen, omdat het misschien niet eens geschikt is voor de PC.

 7.   
  gamer112's avatar

  ik blij dat ik ook een xbox heb ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 8.   
  MC TiM's avatar

  Netjes, gelukkig beschik ik over een xbox en over xbox live. De game lijkt me ook vet, maar ik zit met het dilemma dat er ook andere goede xbox games uitkomen ๐Ÿ˜› (Kotor 2, DOA Ultimate … …).

 9.   
  XGT_Spider's avatar

  Die raiden lijkt op dat manntje van mortal kombat?? ๐Ÿ˜›

 10.   
  Daodan's avatar

  Hij IS het mannetje van Mortal Kombat…

 11.   
  Prince's avatar

  Jo, dat slaat ook nergens op.

 12.   
  nEels's avatar

  Screenshot 8 vind ik de mooiste. ๐Ÿ™‚