Nieuwe mooie screenshots van The Elder Scrolls IV: Oblivion

De opvolger van The Elder Scrolls III: Morrowind is aangekondigd en al sinds 2002 in ontwikkeling. Het volgende deel, wat The Elders Scrolls IV: Oblivion gaat heten, zal verschijnen op de PC en next-generation consoles PlayStation 3 en Xbox 2. Dit betekent natuurlijk dat de release nog heel ver weg is, maar we hebben vandaag wat adembenemd mooie screenshots.

In de RPG The Elder Scrolls: Oblivion is het mogelijk om het spel geheel non-lineair te spelen. Je mag dus allemaal zelf bepalen welke quests je doet en maakt dus min of meer je eigen verhaal. In Oblivion speel je in de Tamriel’s hoofdprovincie, Cyrodiil. In deze wereld moet jij op zoek gaan naar de werkelijke opvolger van de Keizer, sinds de moord van de vorige keizer is namelijk de poort naar de hel wereld Oblivion geopend en hebben demonen vrij baan in Cyrodiil. Jij moet het ware mysterie zien te ontrafelen wie de wereld van Tamriel vernietigd wilt zien.
Oblivion zal een gigantische hoeveelheid aan quests, wapens, items en equipment bieden en je mag naast je keuzes ook zelf kiezen of je een mens, elf, trol of dwerg bent en als warrior, wizard, knight, thief of één van de vele andere klassen en rassen door het leven gaat.
Naast de werkelijk prachtige graphics bevat dit deel ook een nieuwe kunstmatige intelligentie genaamd ‘Radiant AI’ die de Non Playable Characters zelf de keuze geeft wat te doen, gaan ze naar de kerk of stelen ze liever iemand anders buit. Ook dit zal dus helemaal non-lineair zijn.

The Elder Scrolls IV: Oblivion zal voor de PC, Xbox 2 en PlayStation 3 verschijnen en niet eerder uitkomen dan 2006.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Klaasvaak's avatar

  VET ZWAARD!!

 2.   
  nEels's avatar

  OMG, dit spel gaat zo ontzettend goed worden! (Het ziet er nu in ieder geval al ontzettend mooi en sfeervol uit)

 3.   
  Daodan's avatar

  Wauw.

 4.   
  Krizzle's avatar

  Erg sfeervol! Mooi ook!

 5.   
  Onweersub's avatar

  Ik sluit me daar helemaal bij aan:)

 6.   
  black_rabit001's avatar

  wow…. 😮 omg dit spel is gewoon te mooi, kan bijna niet w88 tot ie uitkomt.

 7.   
  Klaasvaak's avatar

  maar gameplay moet wel vet zijn *kritisch doet*
  ik was eerlijk gezegd vrij snel uitgekeken op deel III….