Nieuwe review: Donkey Kong: Jungle Beat

Donkey Kong: Jungle Beat is een nieuwe game van Nintendo waarop je op de bongo’s, die ook al bij Donkey Konga zaten, moet slaan om Donkey Kong door de levels heen te krijgen, zoveel mogelijk bananen te verzamelen en de eindbaas te verslaan.

  Donkey Kong: Jungle Beat speel je zoals gezegd met de bijgeleverde bongo’s. Wanneer je op de linkerbongo slaat loopt Donkey naar links en wanneer je de rechterbongo en mep geeft loopt hij ook die kant uit. Als je tegelijk op alletwee de trommels slaat springt de aap en wanneer je klapt vangt de sensor dit op en laat hem een speciale actie uitvoeren. Dit is verschillend, zo kun je op deze manier een vijand ontwijken, een liaan vastgrijpen of een andere contextgevoelige actie uitvoeren. In het begin lijkt dit nogal moeilijk maar na het trainingslevel wordt je er al beter in en op een gegeven moment gaat het bijna lekkerder spelen dan met een controller.

De hele review van deze knotsgekke game lees je hier.

Donkey Kong: Jungle Beat ligt exclusief voor de Nintendo Gamecube in de winkels. De losse game kost €49,99 maar daar zitten geen bongo’s bij. Dit is dus voor als je al bongo’s hebt, van Donkey Konga. De set met de game Donkey Kong: Jungle Beat mét bongo’s kost €59,99.

 1.   
  nEels's avatar

  Mooie review, lijkt me een puik spelletje. Ik ga ‘m binnenkort dan ook maar kopen wellicht. 🙂

 2.   
  Paolo's avatar

  Volgens mij is Donkey Konga leuker, ik heb de revieuw gezien op Gammo. Mijn broertje wil hem gaan kopen. 😀