Gave gevechten op nieuwe Tekken 5 screenshots

Binnenkort moet de veelbelovende fighter Tekken 5 uitkomen voor de PlayStation 2. Harde klappen, stoten, trappen, blocks en throws met levensechte vechters en supermooie graphics moet Tekken 5 ons gaan bieden. Vandaag is dat te zien op wat nieuwe screenshots.

Qua vechtgames gaat de Tekken serie altijd voor de gulden middenweg. De game is realistisch qua moves, maar arcade qua besturing en karakters. De game speelt zeer snel en de nadruk liggen op de combo’s.
Zo ook in dit vijfde deel. De game’s graphics zijn weer erg mooi en er zijn weer een aantal nieuwe characters, moves, stages en modes. Voorderest worden en geen baanbrekende dingen verwacht. Misschien gaat de game online, maar dat is niet zeker. Maar later zullen we ongetwijfeld meer info krijgen over deze game.
Na het vierde King of Iron Fist Tournament heeft zoon Jin zijn vader Kazuya en zijn opa Heihachi gespaard. Maar dan gebeurd er echter een ongeluk. Het eiland Honmaru met daarop Mishima Zaibatsu ontploft en Heihachi zou dood zijn. Dan krijgen enkele vechters echter een uitnodiging voor een vijfde toernooi…

Tekken 5 moet in de lente in Japan uitkomen, dus verwacht hem eind 2005 of begin 2006 exclusief op de PlayStation 2 hier in Nederland. In de arcadehallen is de game in Japan al uit.

  1.   
    _roy_'s avatar

    leuk, maar waar zijn de screens? en ik had zon filmpje gezien, hier op het forum, waarin die kazuja ofzow die heihachi een trap voor ze smoel gaf, en toen werd heihaci ogeblazen door een jack5 ofzow 😕

  2.   
    Satangel's avatar

    ja dat was het begin filmpje