Nieuwe screenshots TimeSplitters 3: Future Perfect

TimeSplitters 2 was een erg goede shooter met vooral een geweldige multiplayer. Dit voorjaar moet het derde deel uitkomen, met weer dezelfde verslavende multiplayer, maar nu ook met een onlinemode en een volwaardige singleplayercampaign. Vandaag hebben we wat nieuwe screens voor je.

In het derde deel: TimeSplitters 3: Future Perfect zal je weer met de held Cortez uit de vorige delen door de tijd moeten reizen, ditmaal om het ontstaan van de TimeSplitters te verhinderen, de wereld moet weer eens gered worden. In verschillende locaties tussen 1914 en 2401 vecht je tegen terroristen en andere vijanden, maar dit kan ook met zijn tweeën in split-screen coöp. Je kunt ook met vier spelers tegelijk deathmatchen, capture the flag spelen of één van de andere modes doen. Op de Xbox en de PlayStation 2 kan het spel ook online.

TimeSplitters 3: Future Perfect verschijnt op 25 maart voor de PlayStation 2, Xbox en Gamecube.

De drie onderste screens zijn van de mapmaker. Het is namelijk mogelijk om je eigen maps te maken en hierop te gamen. Op Xbox Live zul je deze maps ook kunnen uploaden zodat je ook online op je eigen maps kunt spelen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Dare Devil's avatar

  vet cool.
  maar kun je ook je eigen level maken met de gamecube???
  zo niet het blijft wel een coole game alleen,jammer 😥

 2.   
  Rhemme's avatar

  Ja dat kan en je kan er gewoon split-screen op spelen.

  Je kan hem echter niet uploaden omdat je niet online kan.