The Matrix: Path of Neo aangekondigd

Atari heeft de opvolger van Enter the Matrix aangekondigd. In The Matrix: Path met Neo speel jij met Neo en heb je natuurlijk de speciale krachten die ‘The One’ in de films ook heeft. Wij hebben al de eerste info voor je.

In The Matrix: Path of Neo zul je met Neo zelf spelen en vecht je je een weg door de belangrijkste scΓ¨nes van The Matrix, The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions. Hoe je dat zal doen is nog niet bekend, maar waarschijnlijk is The Matrix: Path of Neo weer een third-person actie game waarin gevochten, geschoten en gerend moet worden. Daarnaast heb je natuurlijk de ‘Focus Mode’ weer om in slow-motion allemaal gave moves uit te voeren.
In The Matrix: Path of Neo zit naast footage uit The Matrix, The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions ook beelden uit The Animatrix en het gezicht en de stemmen van Keanu Reeves (Neo), Laurence Fishburne (Morpheus), Carrie-Ann Moss (Trinity) en Hugo Weaving (Agent Smith). Daarnaast werken Larry en Andy Wachowski zelf mee aan de game.

The Matrix: Path of Neo komt eind dit jaar in het vierde kwartaal (oktober, november of december) op de PC, PlayStation 2 en Xbox uit.

 1.   
  Dare Devil's avatar

  leuk….maar bij de eerste matrix,dat je met die vrouw of die cinees moest spelen .
  kwam wel op de gc waar voor deze niet? πŸ‘Ώ

 2.   
  SanMan's avatar

  Ik denk dat ie niet op de GC komt omdat The Matrix een beetje te grof is voor de kleine kinderen die een GC hebbe. πŸ˜‰

 3.   
  Martijn's avatar

  Onzin vrind….of weet jij soms niet dat resident Evil 4 er zelfs in een speacial edition is voor de cube? πŸ˜•

 4.   
  Daodan's avatar

  Nou, Enter the Matrix was niet zo geweldig. Ik hoop dat deze beter wordt…

 5.   
  nEels's avatar

  Enter the Matrix was mede kut door de zuigbesturing, ook had ik niet het gevoel dat ik al die leuke moves zelf onder controle had. Ik vond er ook niets origineels in zitten… Wel leuk waren de filmbeelden die je af en toe te zien kreeg.

 6.   
  Xion's avatar

  mischien komt hij niet op de GC uit omdat deze matrix game een betere game engine mot spelen en dat de GC het niet aan kan… zou zomaar kunnen maar weet nie seker πŸ˜‰

 7.   
  GameSoldier's avatar

  ruftiemaster jopu reactie slaat nergens op want de specs van de GC zijn wel beter dan die van de ps2 dus wel een hele lompe re

 8.   
  Xion's avatar

  Lezen….. ik zei ook MISCHIEN…..

 9.   
  Darth_Gandalf's avatar

  Ik vond enter the matrix veel slechter dan ik verwacht had, maar nog steeds wel leuk. Toch hoop ik dat je deze de coole moves zelf meer onder controle kan krijgen, eerst was het een kwestie van snel genoeg op O en X drukken.

 10.   
  _roy_'s avatar

  ik vond de graphics op pc zuige, zag je een been door de jas enzow, dat vond ik wel behoorlijk lomp… hop dat ze daar wat aan doen dit keer

 11.   
  gamer4ever's avatar

  spel is wel goed maar dat je met al die smiths moet vechte is echt vaag dit spel geef ik een 6 en een half als ik een cijfer zou moeten geven πŸ˜›

 12.   
  nightgamer's avatar

  dit spel is best leuk alleen hij heefd 6 gb nodig konden ze het meeste niet op de dvd laten ofzo πŸ˜•

 13.   
  nightgamer's avatar

  ik heb hem uitgspeeld en hij was goed πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†