The Matrix Online bètatesters gevraagd

Nu de releasedate (25 maart) van The Matrix Online steeds dichterbij komt is er ook een bèta aangekondigd waarin je de game een maand vantevoren gratis kan testen. Je maakt kans op een plek in de bèta door je in te schrijven op de website van SEGA. SEGA zal binnenkort alle gekozen testers een mail sturen, dus vul je echte gegevens in. Veel plezier in de bèta.

The Matrix Online is een MMORPG die zich afspeelt in een MegaCity in The Matrix. Je speelt samen met duizenden anderen gamers in de grote stad en voert quests uit maar vecht natuurlijk ook met en tegen elkaar. Het verhaal is geschreven door de Wachowski broers en gaat natuurlijk over de oorlog tussen de mensen en de machines.
De gevechten gaan natuurlijk vooral met guns en machinegeweren maar ook vechtsporten kunnen geleerd en getraind worden. Daarbij is natuurlijk ook de Bullet-Time aanwezig zodat je geheel in Matrix-stijl tegen elkaar kunt vechten en dé enige echte The One worden.

The Matrix Online verschijnt dus op 25 maart exclusief voor de PC. The Matrix Online is een MMORPG, dus je betaald in de winkel eerst ongeveer 50 euro voor het spel, en daarna ongeveer 10 euro per maand.

 1.   
  Klaasvaak's avatar

  alweer zo’n ***prijs, de matrix is vet! maar het moet niet te veel koste, dat is mijn halve maandloos 😕

 2.   
  Flippow's avatar

  WTF 😮 eerst 50 euries en 10 eurow per maand zijn ze gek geworden

 3.   
  Martijn's avatar

  nee, ze zien geld en dus willen ze het hebben… 🙁

 4.   
  Daodan's avatar

  Voor WoW zou ik het nog wel willen betalen, maar deze game ga ik dus echt niet kopen als ze er zoveel voor vragen.

 5.   
  gamer112's avatar

  nou heb me aangemeld zie wel of ik mag beta testen wow vond ik wel leuk om aan de beta mee tedoen maar natuurlijk moet er voor betaald worden het is een multi masive online role playing game het is een online spel hun moeten die servers ook betalen