PlayStation 2 screenshots van Rainbow Six 4: Lockdown

Binnenkort moet de nieuwe Rainbow Six game, Rainbow Six 4: Lockdown uitkomen. De game verschijnt voor de consoles, de PC krijgt later dit jaar een hele andere versie die ouderwets hardcore is. Vandaag hebben we nieuwe screenshots van de PlayStation 2 versie.

Rainbow Six 4: Lockdown verschijnt binnenkort op de consoles. De game is een vervolg op de console versie en is dus makkelijker en meer arcade dan de PC games, maar je kunt ook de optie ‘hardcore’ aanzetten waardoor je met één kogel ook dood bent.
Rainbow Six 4 zal weer een spannende campaignmode hebben waarin jij weer een vierkoppig terroristenteam leidt als Domingo Chavez met Dieter Weber, Louis Louiselle en Eddy Price. Daarnaast zullen er ook nog nieuwe experts later erbijkomen. Je zult in allerlei omgevingen in 10 levels met veel verschillende tactieken de strijd moeten aangaan met terroristen die een biologisch virus willen verspreiden.
De multiplayer mode is ook uitgebreid, je kunt nu weer split-screen en online de campaign co-op uitspelen, maar ook deathmatch en last man standing is weer van de partij. Daarnaast krijgt de PlayStation 2 de exclusieve mode ‘Rivalry’, waarin je meer terroristen moet neerschieten dan de anderen (Terrorist Hunt) en de Xbox ‘Career mode’ voor Xbox Live waarin nieuwe dingen te unlocken zijn. Hoe dit precies werkt is nog niet duidelijk.
Daarnaast zijn de graphics ook verbeterd met ragdoll physics, tegenstanders zullen dus realistisch neervallen en niet in muren blijven liggen. Maar dat zal sowieso moeilijk worden, want de AI is ook verbeterd, de terroristen wachten je niet meer op en lopen ook patrouilles. Daarnaast zijn er ook nieuwe wapens en voorwerpen, en zijn de mogelijkheden om je teammaten opdrachten te geven uitgebreid.

Rainbow Six 4: Lockdown verschijnt al in de lente op de Xbox en PlayStation 2. De PC volgt later dit jaar met een echt vervolg op Rainbow Six 3: Raven Shield.

Check nu deze nieuwe ingame-screenshots van de PlayStation 2-versie;

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Satangel's avatar

    pachtig!!!