Releasedate en boxart van De Sims 2: Studentenleven

De releasedate van het eerste uitbereidingspakket voor De Sims 2, De Sims 2: Studentenleven, is bekend. Het spel zal hier in Nederland op 4 maart aanstaande in de winkels liggen. Ook weten we nu hoe het spel er in de winkel uit zal zien door middel van de boxart.

In De Sims 2: Studentenleven speel je met je Sims als ze een tiener zijn. Je bestuurt je Sim door de Universiteit en je moet naar je lessen gaan, met vrienden praten en weer verschillende wensen vervullen. Het ultieme doel kan zijn om je Sim de beste van de klas te maken, of bijvoorbeeld de populairste van de school. Daarvoor kun je je aansluiten bij verschillende studentengroepen, zoals een rockband, een cheerleder groepje of een studiegroep.
Elke dag krijg je een kleine studiefinanciering, maar als dat te weinig is kun je ook een bijbaantje nemen, wat ten koste gaat van je cijfers maar je kunt dan wel weer leukere dingen doen, dus populairder worden. Bij de Universiteit zijn ook een aantal andere dingen, zoals een studentenbar, de aula, een speelhal en een sporthal, waar je heen kunt gaan. Uitgaan kan ook naar feestjes die studenten geven of door de school zelf georganiseerd worden. Natuurlijk zijn er ook een bibliotheek, een auditorium en de lokalen. Ook kun je je eigen studentenkamertje helemaal inrichten zoals jij dat wilt.
Je kunt kiezen uit 11 opleidingen en als je die voltooid hebt dan speel je nieuwe carrières vrij in het orginele De Sims 2. Wanneer je jonge Sim dus opgroeit en een tiener wordt kun je ervoor kiezen of je naar de Universiteit wil. Het speelveld verschuift dan daarheen en je kunt aan de slag.

De Sims 2: Studentenleven ligt op 4 maart 2005 voor de PC in de winkels voor een prijs van €29,99.

  1.   
    Nirusu's avatar

    Shit zeg. Er komen wel veel goede spellen uit de komende 2 maanden. 8)

  2.   
    gsusmaster's avatar

    haha cker !! 😆 ff goed sparen dan 😛