Ubisoft kondigt nog meer Nintendo DS games aan

Nintendo heeft naast de vier al aangekondigde launchgames Rayman DS, Sprung, Bomberman DS en Asphalt: Urban GT nog 3 Nintendo DS-games aangekondigd. Het gaat hier om Splinter Cell: Chaos Theory, King Kong en Star Wars III: Revenge of the Sith.

Splinter Cell: Chaos Theory komt naast de PC, PlayStation 2, Xbox en Gamecube dus ook naar de Nintendo DS. Ook hierin speel jij met geheim agent Sam Fisher die met gave wapens, gadgets en moves de terroristen in Noord-Korea moet uitschakelen door zachtjes te sluipen en uit het licht te blijven. De game zal geheel in 3D zijn. Of de game ook online gaat op de DS is niet duidelijk. De release staat gepland voor later dit jaar.

Twee weken voor de filmrelease brengt Ubisoft ook Star Wars III: Revenge of the Sith naar de Nintendo DS. Hierin speel jij als Obi-Wan Kenobi of Anakin Skywalker en vecht je tegen de Republic en de Sith. Lightsabergevechten en Force-powers zullen zeker aanwezig zijn. De game ligt op 4 mei 2005 in de winkels.

Daarnaast brengt Ubisoft ook een andere filmlicentiegame, King Kong, naar de Nintendo DS. Hierin speel je waarschijnlijk de grote aap zelf en dit zal leuke gameplaymomenten opleveren. De film draait vanaf 14 december in de winkels, dus verwacht de game ook tegen het einde van het jaar.

Hoe de twee schermen en het touchscreen van de Nintendo DS in deze games zal worden gebruikt is nog niet bekend.

 1.   
  markz's avatar

  boeit mij wat 😕 ubisoft maakt alleen maar saaie gamez

 2.   
  sandertje's avatar

  Dat ben ik niet met je eens,
  Splintercell is dus echt niet saai maar die andere 2 ben ik wel met je eens.

 3.   
  Rhemme's avatar

  Splinter Cell, Rainbow Six 3, Prince of Persia: Warrior Within, Ghost Recon 2 saaie games? 🙄

  I don’t think so.