Nog meer straatracen op Midnight Club 3: Dub Edition screenshots

Na lang uitstel is dan eindelijk de releasedate van de veelbelovende straatracer Midnight Club 3: Dub Edition bekendgemaakt. In de Verenigde Staten zal de game op 12 april in de winkels liggen, wij in Nederland moeten nog 3 nachtjes slapen tot 15 april. De game zal uitkomen voor de PC, PlayStation 2 en Xbox. Bij de launch van de PSP is de game ook verkrijgbaar.

In Midnight Club 3: Dub Edition kun je, natuurlijk met name ’s nachts, je helemaal uitleven in 3 verschillende steden; Atlanta, San Diego en Detroit. Je kunt bijna 60 auto’s helemaal tunen met bodykits, spoilers, velgen, luchtinlaten, spinners, uitlaten, lichten en qua prestaties met een motorupgrade, NOS, chiptuning, turbo, versnellingen en nog veel meer.
De game zal naast een grote singleplayermode, waarin je de drie steden in spannende en snelle races onveilig maakt, ook in split-screen multiplayer te spelen zijn maar ook online. Midnight Club 3: Dub Edition is op alle circuits met alle auto’s te spelen met maximaal 8 personen.

Midnight Club 3: Dub Edition komt dus voor de PC, Xbox en PlayStation 2 op 15 april uit. De releasedate voor de PSP is nog onbekend.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  HeatoN's avatar

  damn dat ziet er wel vet uit… maar lijkt hij niet een beetje TE veel op NFS? en ik vind t wel vet dat hij direct op de psp komt ๐Ÿ˜€

  [gelijk gepost ๐Ÿ˜› ]

 2.   
  meatball's avatar

  ziet er goed uit, ik vind nsfu 2 mooier, maar dit vind dit ook wel cool ๐Ÿ˜€

 3.   
  Klaasvaak's avatar

  hoe goed nfsu2 ook is, dit lijkt me veeel beter, ik vond van nfsu2 het tuning aspect niet zo mooi uitgewerkt, en ik heb gehoord dat het hierzo een stuk beter wordt. vooral vet dat hier ook een lambo in zit ๐Ÿ˜€ SUPERVEET, lekker onbetaalbare auto’s tune ๐Ÿ™‚ mare, schademodel? anyone?

  *** wanneer gaan ze die site eens aanpasse, je kan alleen nog maar suv’s en normale auto’s tune ๐Ÿ˜ก

 4.   
  meatball's avatar

  er zit geen schademodel jammer genoeg in, maar dat zat ook niet in nsfu 2 dus dat geeft niet veel.
  ik hoop wel dat de tuning mogelijkheden beter zijn

 5.   
  Krizzle's avatar

  Beetje mosterd na de maaltijd vind ik. Na NFSU2 bedoel ik. Ziet er ongeveer hetzelfde uit.

 6.   
  sandertje's avatar

  Ja, alle streetrace spellen lijken op NFSU maar dat kan je ook andersom zeggen en toch heeft het ook wel verschillen de auto’s natuurlijk en alles maar kan je met NFSU met een motor rijden? nee, en zeker niet met lachgas en alles getuned erop.

 7.   
  Klaasvaak's avatar

  @ Da Gamer:

  Hetzelfde, heb jij deze dingen ooit in nfsu2 gezien:

  Dag
  Motors
  VEEL echte tuning merken
  zelf je auto spuiten
  toffe features op de site ( ๐Ÿ˜› )
  lamborgini
  VEEL auto’s
  oldtimers

  alleen jammer dat hij niet op de pc komt ๐Ÿ™

 8.   
  MC TiM's avatar

  Is het met klaasvaak eens ๐Ÿ˜› . Deze game ziet er net wat strakker uit. De getunde bolides en body kits zien er strak vormgegeven uit het glimt allemaal. Net iets minder cartoony dan NFSU 2. Mosterd na de maaltijd –> NFSU 2, wtf het is een heel ander soort game, kun je wel van elke racegame, of elke game zeggen ๐Ÿ˜• . Zoek de precieze betekenis van dat spreekwoord nog maar eens op in het woordenboek. Er zit trouwens ook 4 maanden release tussen de games, nou dan is die maaltijd (jah ik blijf bij de maaltijd, ook al vind ik die uitdrukking hier niet gepast) allang weggezakt ๐Ÿ˜‰ .