Nog meer natte screenshots van Rollercoaster Tycoon 3: Soaked

De eerste uitbereiding voor Rollercoaster Tycoon 3 komt er alweer aan. Vandaag hebben we alweer nieuwe screenshots van pretparken, zwembaden, glijbanen en andere attracties.

Het uitbereidingspakket gaat Rollercoaster Tycoon 3: Cape Typhoon heten en draait vooral om water. Deze uitbereiding voegt natuurlijk nieuwe attracties toe en dan moet je denken aan wildwaterbanen, watershows maar ook watereffecten voor in je achtbaan. Daarnaast zijn er meer dan 50 nieuwe achtbanen te bouwen met nieuwe wagentjes en kun je je achtbanen nog meer aanpassen dan eerst. Je zult watershows kunnen bouwen met daarin dolfijnen, orka’s en grote aquaria en ook je park is helemaal op te fleuren met alle dingen die met water te maken hebben. En een groot golfslagbad en glijbanen mogen natuurlijk ook niet ontbreken in je waterpretpark.

Rollercoaster Tycoon 3: Soaked komt ergens in de zomer voor de PC uit.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Flippow's avatar

    haha ziet er wel leuk uit. En er staat een fout in de tekst:
    RoDllercoaster Tycoon 3: Soaked komt ergens in de zomer voor de PC uit. ๐Ÿ˜›

  2.   
    HeatoN's avatar

    ziet er leuk uit maar ik denk niet dat hij zoveel verkocht gaat worden als verwacht… volgens mij zijn de rollercoaster game’s een beetje uit

  3.   
    Krizzle's avatar

    Volgens mij valt dat wel mee. RCT3 was een erg goed spel. Lijkt mij ook wel gaaf bij deze uitbreiding. Kan je gave zwembaden maken. Die screens van die zwembaden zijn ook wel mooi.

  4.   
    Rhemme's avatar

    Ja, maar het lijkt mij geen pretje om in zo’n draaikolk gezogen te worden ๐Ÿ™‚

  5.   
    HeatoN's avatar

    aah ik heb rct3 en ik vind m echt tegenvallen ik speel liever 1 en 2 dan 3… ik vind niets verbeterd aan 3 buiten dat hij nu 3d is… ik vind de gameplay minder alles is veel ingewikkelder kwa menu enz. nee geef mij maar rct 1,2 niet dat ik die nu nog speel ofzo

  6.   
    Prince's avatar

    Het vet! Je kunt ook zwembaden maken. ๐Ÿ˜›

  7.   
    Recon's avatar

    Ja, leuke verbetering. Je ventjes verzuipen eindelijk niet als je ze in een sloot gooit. ๐Ÿ˜› Draaikolk lijkt me ook niet echt leuk als je daarin zit.

  8.   
    Prince's avatar

    In een zwembad zou dat echt wel tof zijn. ๐Ÿ˜› Zo’n draaikolk.

  9.   
    Paolo's avatar

    Ik vind de gameplay niet zo moeilijk. Ik vind hem ook wat tegenvallen. ๐Ÿ™