Nieuwe PC screens van Sudeki

Een aantal geleden werd perongeluk bekend dat na de succesvolle Xbox-versie van Sudeki de RPG ook naar de PC komt. De game zal een directe poort worden ten opzichte van de Xbox-versie, alleen het geluid en de graphics zullen verbeterd worden. Dat kun je nu zien in deze nieuwe screens.

De RPG Sudeki speel je met Tal, Buki, Elco en Ailish. De een is goed in zwaardvechten, terwijl de ander weer goed met guns overweg kan. Het spel speelt zich af in een wereld die verdeelt is in twee helften, The Light Empire en The Dark Empire. De vier helden komen perongeluk in een veel groter verhaal terecht, ze moeten tegen de Dark Empire vechten, maar is dat duistere land wel zo slecht? En wie is de echte slechterik?
Dat zul je uit moeten vinden in deze prachtige RPG die vooral bestaat uit veel vechten. De aanvallen zijn erg spectaculair en zeker de combo’s en speciale aanvallen zijn geweldig. Minpunten zijn de korte speelduur, maar misschien wordt die verlengt in de PC-versie.

Sudeki komt op 25 maart 2005 voor de PC uit. Voor de Xbox ligt hij al in de winkel en je kunt hier een review lezen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  meatball's avatar

  mooie screens, misschien wel hebbe

 2.   
  HeatoN's avatar

  screens zien er heel mooi uit… duurt alleen weer zo lang voordat ze uitkomen… dat is het nadeel van gamersnet… jullie laten die spellen zo vroeg zien zodat je altijd heeeeeel lang moet wachten… 🙁 😛

 3.   
  Maserati's avatar

  De game is ook mooi, maar wel heel beperkt. Ga dus niet alleen maar op schoonheid af.

 4.   
  Ariej's avatar

  leuke screens

 5.   
  Recon's avatar

  Mooi, maar niet mijn smaak. Ik houd meer van echte FPS dit wordt mij een beetje saai. Met deze games ben ik mss één dag zoet, daarna gaan zulk soort spellen mij vervelen, maar nogmaals screens zien er best mooi uit.