Sappige screens van Juiced

Na lang uitstel moet Juiced dan eindelijk deze zomer gaan verschijnen. De game stond eigenlijk gepland voor eind vorig jaar, maar THQ kocht de game van het failliete Acclaim en geeft het nog een heleboel extra ontwikkeltijd om het wél tot een goed spel te maken. Vandaag hebben we nieuwe screens.

Juiced is een arcade racegame waarin het vooral draait om het tunen van je auto. Meer dan 50 gelicenseerde bolides van onder andere Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi maar ook Ford, Volkswagen en Renault zitten in de game en kunnen helemaal aangepast worden met spoilers, velgen, neon, uitlaten en noem maar op. Daarnaast kun je je auto ook onder de motorkap de nodige upgrades geven zoals nieuwe motoronderdelen, een turbo of lachgas. Ook op dat gebied zijn veel merken aanwezig zoals APEX, AEM, Bridgestone, Sparco, Konig, NOS, Pirelli, OZ, Alpine, Eurolite en HKS.
De game is in de singleplayer en multiplayermode te spelen en het draait er vooral om om het krijgen van respect. Er ligt een grote stad voor je open waar heel veel races worden georganiseerd en online zul je naast gewone races ook mee kunnen doen aan teamraces.

Juiced ligt deze zomer in de winkel voor de PC, PlayStation 2 en Xbox.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Xion's avatar

  mOet ik hebben hebben hebben hebben hebben

 2.   
  meatball's avatar

  Het zal nooit beter worden dan nfsu 2

 3.   
  Xion's avatar

  hoe weet jij dat dan ik wil hem eerst wel ff spelen voor ik oordeel 😛

 4.   
  Rhemme's avatar

  Er is eind vorig jaar een demo uitgekomen. Deze was van de oude versie, onder THQ wordt de game nu helemaal verbeterd en zal hij heel anders worden. De demo vind je hier.

 5.   
  Erikiejzz's avatar

  Is er ook een crack van die demo verkrijgbaar?
  Alvast bedankt he..

 6.   
  HeatoN's avatar

  een crack 😮 dat klinkt me gvd zeer illegaal in de oren 😛 en dat mag niet 😡
  alweer een nfs 😛

 7.   
  Rhemme's avatar

  Waarom zou je een demo willen kraken?

 8.   
  Lasso's avatar

  Dat vrag ik me dus ook af. 😕

  Anyweg, de demo zal geen goed beeld meer geven. Laatst zei THQ nog dat de game in een volledig nieuwe jas zit. Ik weet niet of ze in de toekomst nog een demo gaan uitgeven..?