Nieuwe Battlefield 2 screenshots

Battlefield 2 moet binnenkort gaan verschijnen. In dit echte tweede deel van de Battlefield serie ga je het slagveld op in een moderne oorlog met high-tech wapens en voertuigen. Wij hebben nieuwe screens voor je.

Battlefield 2 is het echte tweede deel in de Battlefield-serie en speelt zich af in de nabije toekomst. Je zult het moeten opnemen tegen de terroristen, maar je zult er ook mee kunnen spelen omdat je uit één van de drie wereldmachten kan kiezen; de VS, China en het Midden-Oosten.
In Battlefield 2 zitten 30 verschillende voertuigen en wel 70 high-tech wapens. Moderne pistolen, machinegeweren, snipers en shotguns zijn van de partij en je kunt plaatsnemen op motors, jeeps of tanks, maar ook in bijvoorbeeld straaljagers of gevechtshelikopters.
Battlefield 2 heeft een hele nieuwe engine gekregen die ongelooflijk mooie omgevingen, soldaten en vuurtuigen laat zien en de special effects zoals explosies zijn ook adembenemend. Battlefield is natuurlijk bedoeld voor online gameplay maar je kunt offline ook oefenen in de grote maps tegen bots. Online barst het spektakel echter helemaal los; je kunt met maximaal 100 gamers op één server!

Battlefield 2 verschijnt in het tweede kwartaal (april, mei of juni) exclusief voor de PC.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  _roy_'s avatar

  😮 wow…zeer zkrs heeeeeeeeeeeeeeeellll mooi…maar tog vind ik het nog steeds gelul dat ze dit de 2e noemen, dat was gewoon battlefield vietnam, maar ze zeggen van niet omdat die eigenlijk behoorlijk geflopt was… 🙄

 2.   
  Rhemme's avatar

  Nee Battlefield Vietnam was meer een uitbereiding dan een echt vervolg. Het draaide op dezelfde engine en had dezelfde features enz.

  Het is ongeveer net hetzelfde als dat Final Fantasy X-2 geen Final Fantasy XI is, maar een soort spin-off.

 3.   
  Nirusu's avatar

  Ik hoop dat het wat meeslepender is dan Vietnam en 1942. Daar zat te weinig actie in vind ik.

 4.   
  VerJo's avatar

  Ik vond bf Vietnam juist wel cool, alleen liep hij waarschijnlijk niet zo goed op de meeste computers. (zoals bij mij). Maar bij bf Vietnam was alles veel realistischer, je hoeft b.v. niet zoals in bf 1942 een uur op iemand te schieten voordat jij dood is. Maar bf 2 lijkt me echt super cool, moet ik alleen wel eerst een nieuwe pc kopen 🙁

 5.   
  gamer112's avatar

  wow super cool jammer dat me pc het niet trekt ik wil een eigen pc

 6.   
  Recon's avatar

  Weet iemand eigenlijk de systeemeisen van deze game? *Duimt dat de systeemeisen niet té erg zijn*

 7.   
  gamer112's avatar

  nou ik denk dat je je borst maar nat kan maken voor de systeem eisen

 8.   
  masterchiefnl's avatar

  zien er mooi uit!
  I want him! 👿

 9.   
  SirRoyce's avatar

  Ik vond BF 1 al stoer , Dus dese ga ik zeker halen !!!!!