Online gamen bij launch PSP

Na vele geruchten heeft Sony eindelijk bevestigd dat de Playstation Portable bij de launch gelijk online speelbaar zal zijn. Dit is echter een blije verrassing want niet veel mensen hadden dit voorspelt.


De games die bij de launch online speelbaar zullen zijn, zijn vooralsnog drie games: MBL, NBA 2005 en Gretzky NHL. De games zijn afkomstig van de 989-sportseries van Sony zelf. Bij het online gaan moet je niet alleen denken aan het tegen elkaar opnemen op afstand, maar ook aan dingen zoals het vergelijk van de je eigen statistieken met die van de top.
Of wij in Europ ook hiervan mee mogen gaan genieten is nog niet duidelijk, wel is bekend dat de PSP hier in het midden van 2005 zal verschijnen.

 1.   
  HeatoN's avatar

  lijkt me wel vet maar moet je daar ook weer een abbonement voor afsluiten? en waar is je opslagcappiciteit van afhankelijk. alleen van de memorystick of heeft hij intern ook nog heel wat zitten?

 2.   
  sandertje's avatar

  Wat is MBL?

  En dat was trouwens toch al bekend ๐Ÿ˜• ik vind het alleen zo dom dat je maar van zo’n kleine afstand online kan spelen. Als je bijvoorbeeld in de auto zit kan het dus niet.

 3.   
  MC TiM's avatar

  MBL= Major Baseball League ๐Ÿ˜‰ ?

 4.   
  Xion's avatar

  sandertje je kan er mee op grote afstand het tegen elkaar opnemen staat er ๐Ÿ˜‰ En waarom zou je het dan niet in de auto tegen elkaar kennen spelen?
  Of ben je in de ware mer de DS??