Midnight Club 3: Dub Edition releast op 15 april

Na lang uitstel is dan eindelijk de releasedate van de veelbelovende straatracer Midnight Club 3: Dub Edition bekendgemaakt. In de Verenigde Staten zal de game op 12 april in de winkels liggen, wij in Nederland moeten nog 3 nachtjes slapen tot 15 april. De game zal uitkomen voor de PC, PlayStation 2 en Xbox. Bij de launch van de PSP is de game ook verkrijgbaar.

In Midnight Club 3: Dub Edition kun je, natuurlijk met name ’s nachts, je helemaal uitleven in 3 verschillende steden; Atlanta, San Diego en Detroit. Je kunt bijna 60 auto’s helemaal tunen met bodykits, spoilers, velgen, luchtinlaten, spinners, uitlaten, lichten en qua prestaties met een motorupgrade, NOS, chiptuning, turbo, versnellingen en nog veel meer.
De game zal naast een grote singleplayermode, waarin je de drie steden in spannende en snelle races onveilig maakt, ook in split-screen multiplayer te spelen zijn maar ook online. Midnight Club 3: Dub Edition is op alle circuits met alle auto’s te spelen met maximaal 8 personen.

Midnight Club 3: Dub Edition komt dus voor de PC, Xbox en PlayStation 2 op 15 april uit. De releasedate voor de PSP is nog onbekend.

  1.   
    gamer112's avatar

    oke dan kan niet wachten moet dat spel hebben 😀

  2.   
    rensdeman's avatar

    altijd leuk