FIFA Street filmpjes

Dit voorjaar moet naast NFL Street 2 en NBA Street v3 ook de straatvoetbalgame FIFA Street van EA verschijnen. De panna’s, moves en dolls zullen je om de oren vliegen en vandaag hebben we wat mooie filmpjes voor je waarin dat allemaal goed te zien is.

FIFA Street wordt geen gewoon voetbalspel. De game neemt sterren zoals Ronaldinho, Cristiano Ronaldo en Henry mee naar de achterbuurten om daar met ze te gaan straatvoetballen. De panna’s, dolls en moves zullen je om je oren vliegen. Het spel heeft een puntensysteem waarmee je met mooie moves maken punten verdient om een ‘Gamebreaker’ te scroren die meer punten oplevert. Het arsenaal aan schoten en trucjes zal niet gering zijn en ook heeft de game een ‘You rule the Streets’ mode in petto. Hierin maak je een hele eigen speler en verbeter je hem steeds en versterk je je team met steeds betere spelers. FIFA Street gaat ook online. Lees meer info in de preview.

De game verschijnt voor de PlayStation 2, Xbox en Gamecube op 11 maart.

Download filmpje 1
Download filmpje 2
Download filmpje 3
Download filmpje 4
Download filmpje 5
Download filmpje 6
Download filmpje 7
Download filmpje 8
Download filmpje 9
Download filmpje 10 Rechtermuisknop, Opslaan Als…

 1.   
  P.M.'s avatar

  Kheb de bestuurder in die filmpjes niet één trucje zien doen. 😕

 2.   
  ps2freak's avatar

  Die bestuurder is of niet goed of die spel is kapot moeilijk. Hij temde niet zo veel trucjes, maar in filmpje 8 waren er wel een paar mooie

 3.   
  sandertje's avatar

  In elk filmpje zitten wel 4/5 trucjes. alleen met uitzondering één van de bestuurder ja. En het spel zal wel niet “kapot” moeilijk zijn. Het ligt met name aan de speler.