Gamersnet.nl

Volgende Xbox wordt Xbox 360?

Er gaan geruchten rond op het internet dat de opvolger van de Xbox, die begin volgend jaar al moet verschijnen, geen Xbox 2, geen Xbox HD en ook geen Xbox Xenon moet gaan heten. Een ex-medewerker van Microsoft zou namelijk verteld hebben dat hij aan de Xbox en de Xbox 360 gewerkt heeft en hij heeft een testmodel en het design van de console al gezien. Maar nog niks is officieel bevestigd. Microsoft showt de echte opvolger van de Xbox op de E3 2005 in mei in Los Angeles.

Maar het is wel leuk om te speculeren over wat die Xbox 360 allemaal kan. Natuurlijk veel betere graphics, goede games en online multiplay leveren, maar 360 duidt erop dat Microsoft iets met een cirkel wil gaan doen. Een cirkel is namelijk 360ยบ en misschien duidt dat erop dat de console rond is? Of heeft het misschien met de games te maken, of is de controller rond? Of een combinatie daarvan?

We zullen het hopelijk snel weten wanneer Microsoft op de E3 2005 de opvolger van de Xbox 2 laat zien of binnenkort met een statement komt.