Forza Motorsport alweer uitgesteld

De veelbelovende racegame van Microsoft voor de Xbox, Forza Motorsport, is alweer een maandje vertraagd. Werd de game eerst van eind 2004 naar het voorjaar gehaald, nu is de game alweer een maandje uitgesteld en komt hij niet in april maar in mei uit. In de Verenigde Staten staat de releasedate (voorlopig) op 3 mei 2005, dus waarschijnlijk ligt hij hier eind mei in de winkels. Hopelijk komt dit uitstel de game ten goede.

Forza Motorsport is een racegame die veel snelle auto’s naar de circuits meeneemt. De game is erg realistisch met natuurgetrouwe physics en rijgedrag, echtbestaande en mooie verzonnen circuits en erg veel tuningmogelijkheden. Je kunt je auto veranderen met ongelooflijk veel opties in het tuning gedeelte, maar ook opleuken met bijvoorbeeld een spoiler, een bodykit, dikke velgen of uitlaten of een paintjob. Maarliefst 231 auto’s van meer dan 40 merken, onder andere Audi, BMW, Chevrolet, Dodge, Ferrari, Ford, Honda, Mazda, Mitsubitshi, Nissan, Porsche, Subaru, Toyota en Volkswagen zitten in het spel. Hier kun je een complete carlist vinden.
Naast een grote singleplayer careermode zal er ook split-screen en online kunnen worden geracet. Daar kan je met je eigen bakken tegen andere gamers racen en ook autoclubs vormen (raceclans) om tegen elkaar of tegen andere clubs te racen. Heel veel is mogelijk en realistisch aan dit spel, en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Forza Motorsport moet dus in mei exclusief voor de Xbox verschijnen.

 1.   
  meatball's avatar

  GVD, niet weer, had er op verheugd 👿 👿

 2.   
  MC TiM's avatar

  Nee niet nog langer wachten 🙁 . Nouja, beter wat langer wachten en echt een top racegame dan eentje die wat eerder uit is en waar wat (storende) bugs of andere slordigheden inzitten.

 3.   
  luviana's avatar

  *denkt aan duke nukem whenever*

 4.   
  N_Load*'s avatar

  Forever 😉