Sudeki op 25 mei 2005 naar de PC

Een paar dagen geleden werd perongeluk bekend dat na de succesvolle Xbox-versie van Sudeki de RPG ook naar de PC komt. Het Duitse ratingbureau voor leeftijden had de game namelijk een rating van 12+ gegeven. De uitgeven Zoo Digital heeft nu bekendgemaakt dat de game op 25 mei dit jaar al in de winkels zal liggen. Of er veranderingen zijn ten opzichte van de Xbox versie is niet bekend.

De RPG Sudeki speel je met Tal, Buki, Elco en Ailish. De een is goed in zwaardvechten, terwijl de ander weer goed met guns overweg kan. Het spel speelt zich af in een wereld die verdeelt is in twee helften, The Light Empire en The Dark Empire. De vier helden komen perongeluk in een veel groter verhaal terecht, ze moeten tegen de Dark Empire vechten, maar is dat duistere land wel zo slecht? En wie is de echte slechterik?
Dat zul je uit moeten vinden in deze prachtige RPG die vooral bestaat uit veel vechten. De aanvallen zijn erg spectaculair en zeker de combo’s en speciale aanvallen zijn geweldig. Minpunten zijn de korte speelduur, maar misschien wordt die verlengt in de PC-versie.

Sudeki komt dus op 25 maart 2005 voor de PC uit. Voor de Xbox ligt hij al in de winkel en je kunt hier een review lezen.

 1.   
  Mandamo's avatar

  Real-time vechten of Turn-based?

 2.   
  Klaasvaak's avatar

  volgens mij real-time

 3.   
  gamer112's avatar

  lachen ik heb een stukje op de pu awards 2004 gespeeld op de xbox was wel leuk messchien dat ik hem op me xbox neem als ngo maar goed zie ik dan wel weer