Rainbow Six 4: Lockdown online multiplayerscreenshots

Deze lente moet het vierde deel in Rainbow Six serie gaan verschijnen. De game zal een andere weg inslaan en minder realistisch en moeilijk worden dan de vorige delen. Of dat goed uit gaat pakken is nog maar de vraag, maar we hebben vandaag wel gloednieuwe screenshots uit de online multiplayermode voor je!

Rainbow Six is een realistische first person shooter. De PC versies waren ongelooflijk moeilijk en echt nagemaakt, je moest een missie helemaal plannen en bij een schot was je al dood. De console versie was wat soepeler en meer actiegericht maar was nog steeds realistisch. Vooral het online gedeelte sloeg in als een bom en dan vooral op de Xbox.

Nu is Rainbow Six 4 aangekondigd, voor de PC, Xbox en de PlayStation 2. De game is een vervolg op de console versie en is dus makkelijker en meer arcade dan Raven Shield, maar je kunt ook de optie ‘hardcore’ aanzetten waardoor je met één kogel ook dood bent.
Rainbow Six 4 zal weer een spannende campaignmode hebben waarin jij weer een vierkoppig terroristenteam leidt als Domingo Chavez met Dieter Weber, Louis Louiselle en Eddy Price. Daarnaast zullen er ook nog nieuwe experts later erbijkomen. Je zult in allerlei omgevingen in 10 levels met veel verschillende tactieken de strijd moeten aangaan met terroristen die een biologisch virus willen verspreiden.
De multiplayer mode is ook uitgebreid, je kunt nu weer split-screen en online de campaign co-op uitspelen, maar ook deathmatch en last man standing is weer van de partij. Daarnaast krijgt de PlayStation 2 de exclusieve mode ‘Rivalry’, waarin je meer terroristen moet neerschieten dan de anderen (Terrorist Hunt) en de Xbox ‘Career mode’ voor Xbox Live waarin nieuwe dingen te unlocken zijn. Hoe dit precies werkt is nog niet duidelijk.
Daarnaast zijn de graphics ook verbeterd met ragdoll physics, tegenstanders zullen dus realistisch neervallen en niet in muren blijven liggen. Maar dat zal sowieso moeilijk worden, want de AI is ook verbeterd, de terroristen wachten je niet meer op en lopen ook patrouilles. Daarnaast zijn er ook nieuwe wapens en voorwerpen, en zijn de mogelijkheden om je teammaten opdrachten te geven uitgebreid.

Rainbow Six 4: Lockdown verschijnt al in de lente op de PC, Xbox en PlayStation 2.

Deze nieuwe screenshots zijn van de PlayStation 2 versie. Ze zijn genomen in de online multiplayermode, de game zal online te spelen zijn via PlayStation Online. Er zullen games te spelen zijn zoals Team Deathmatch, Last Man Standing, Capture the Flag en Conquest. Daarnaast zul je ook de singleplayermissies coöperatief online kunnen spelen. Op Xbox Live gaat de game ook online, met iets meer modes.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Dare Devil's avatar

  lelijk!!!!!!!….. vast de ps 1 hahaha…
  maar ik ga hem dik wel kopen.
  maar dan wel mooier hoop ik 😆 😀

 2.   
  Prince's avatar

  Ga je deze ook al kopen? 😛