S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl voor onbepaalde tijd uitgesteld

De veelbelovende shooter S.T.A.L.K.E.R. is alweer uitgesteld. De first-person shooter stond eerder gepland voor mei dit jaar, maar nu is de releasedate geschrapt en dus helemaal onduidelijk. Hopelijk komt deze prachtige shooter die zich afspeelt in Chernobyl nog voor het einde van 2005.

De game draait om Chernobyl, waar op 25 april 1986 een verschrikkelijke nucleaire ramp is gebeurd bij een kerncentrale. Duizenden mensen en dieren zijn op slag dood en nog vele miljoenen worden ziek door de straling die vrijkomt. Het gebied, The Zone, wordt verlaten. In 2006 gaan amateuronderzoekers, stalkers, het terrein verkennen en vinden eigenaardige dieren en monsters die door de radioactieve straling zijn verminkt en in aggresieve beesten zijn veranderd… Maar er is meer aan de hand…
Als stalker heb je de mogelijkheid om je vrij te bewegen in een straal van 20 kilometer rond het epicentrum. Tijdens het spelen krijg je een hoop ”tasks” die je zal moeten uitvoeren. Hiermee verdien je materiaal dat je kunt verkopen en zo kun je nieuwe wapens, munitie en armor kopen. Je kunt je dus min of meer vrij rondbewegen door het ongelooflijk mooie Chernobyl.

S.T.A.L.K.E.R. verschijnt exclusief op de PC.

  1.   
    tompie999's avatar

    alweer 😥