Meer info over James Bond: From Russia With Love

Op de University of Florida waar EA ook al enkele nieuwe games aankondigde werd ook het eerste filmpje getoond van James Bond: From Russia with Love.
In dit filmpje was te zien hoe Sean Connery als James Bond in een jetpack boven een klein dorpje vliegt. Nadat hij geland is springt hij in een sportwagen met een lekkere meid en een achtervolgings-scène volgt. Het filmpje eindigde wanneer Bond’s stuurkunsten ervoorzorgen een watertoren omvalt en een grote explosie en een muur van water is het gevolg.
In een andere scène liet Bond, ditmaal als Pierce Brosnan, zien die over een steiger sluipt terwijl hij schiet en explosieve kratten opblaasd, en dan ontsnapt in een hovercraft.
Misschien, wanneer EA met een eigen officiële aankondiging komt, is het filmpje dan te downloaden.

In James Bond: From Russia with Love speel jij met de James Bond zoals Sean Connery die neergezet heeft, en de acteur zal dan ook zijn gezicht, stem en bewegingen aan de game ontlenen. Daarnaast zal ook Pierce Brosnan in de game zitten, of andere Bonds ook in het spel komen is onduidelijk. De gameplay van deze nieuwe James Bond zal waarschijnlijk te vergelijken zijn met Everything or Nothing, dus deels third-person maar ook first-person en een combinatie van vechten en schieten. Het spel is grotendeels gebaseerd op de gelijknamige film uit 1963 en zal dus gaan over S.P.E.C.T.R.E. die James Bond in de val wilt lokken door een Russische-nep-codeermachine te laten rondslingeren. James Bond zal zich uit S.P.E.C.T.R.E. moeten bevrijden met erg veel actie, dus ook in de game. Waarschijnlijk is het spel op de Xbox en PlayStation 2 online te spelen.

James Bond: From Russia With Love verschijnt waarschijnlijk eind dit jaar op de PC, PlayStation 2 en Xbox, en misschien de Gamecube.

  1.   
    gamer112's avatar

    cool kan niet wachten james bond everything or nothing was echt cool dus deze zal het ook wle zijn 😀

  2.   
    sandertje's avatar

    Die heb ik ook alleen ik had um binnen 3 dagen uitgespeeld en die is ook al niet echt nieuw meer. dus ik hoop dat deze ook wat moeilijker is.