Nieuwe teaser en screenshots Worms 4: Mayhem

Sneaky snipers, explosieve koeien die van grote hoogte worden gegooid, wormkots, poepende dinosaurussen, ontvoeringen door buitenaardse wezens en je kunt je verkleden als piraat. Het zou een aflevering van South Park kunnen zijn, maar het is de nieuwe Worms! De klassieke reeks die al 10 jaar voor veel speelplezier zorgt, wordt dit voorjaar aangevuld met Worms 4: Mayhem, met nog meer chaos én de explosieve worm tegen worm multiplayer, die zo kenmerkend is voor de reeks.

Benieuwd geworden hoeveel wormen de nieuwste teaser overleven? Download hem dan hier.

De teams die elkaar moeten uitroeien hebben de beschikking over een heel arsenaal aan wapens, die erg verschillen van de vorige titels. Hierdoor zijn heel nieuwe strategieën mogelijk om de wormen uit te schakelen, zoals de ‘Sentry Gun’, de ‘Poison Arrow’, of de ‘Starburst Rocket’ die vastgeketend is aan de rug van een worm. In de Weapons Factory mode kun je je eigen wapen maken. Ook de wormen kunnen gepersonaliseerd worden; er zijn voldoende outfits voor je team beschikbaar. Je kunt het kapsel, de handen, het gezicht, de uitingen en doodskreten uitkiezen.

De single player bevat campagnes met een spannende verhaallijn, er zijn meer multiplayer gevechten dan ooit tevoren, nieuwe challenge modes en een massa aan nieuwe landschappen. Worms 4: Mayhem van Team 17 wordt door Codemasters uitgegeven in het tweede kwartaal van 2005 voor PlayStation 2, Xbox en PC.

We hebben ook nog de nieuwste screenshots ontvangen. Bekijk ze hier;

[SCREENSHOTS]

 1.   
  gamer112's avatar

  lachen worms is altijd leuk geweest ook de 3d versie

 2.   
  Eggie124's avatar

  nouw leuk hoor…
  weer lkkr wormpjes dood schieten neej het is leuk maarjah keb deel 3 en ga me geld wel aan een andere game besteden 😉

 3.   
  Lasso's avatar

  Als je 3 heb, denk ik inderdaad dat je deze game niet hoeft te hebben. Is ongeveer hetzelfde als dat met deel 1 en 2 was.

 4.   
  Krizzle's avatar

  Ik vond deel 2 wel anders dan deel 1. Deel 2 was veel mooier enzo. De worms waren ook gewoon wat leuker. Ze riepen leukere dingen als ze dood ging bijvoorbeeld. Misschien ga ik deze ook wel halen. Altijd erg funny die worms.

 5.   
  Lasso's avatar

  Het was idd wel beter, maar had je daar 60 euro voor over?

 6.   
  gamer112's avatar

  wie zegt dat ik er €60,- voor geef 😆

 7.   
  PLURK's avatar

  hmm ik vond de 2D versie tog wel het leukst

 8.   
  Mandamo's avatar

  Ja inderdaad. Die was pas echt lollig!